Monday, April 27, 2009

aduhhh jiwa kacau

ni lah padahnya, ni lah kesannya, ni lah akibatnya. aku x nak tgk, tp tadi entah mcm mana, follow blog sapa ntah, sekali ada plak benda ni, terklik plak, dah terklik, ingat kan terhegeh2, sekali laju kemain.

terus klik, terus keluaq, x dak tunggu2 lagi, dan bila tgk, terus jiwa aku yg kacau, aku rasa nak terajang plak monitor ni, tp kalau aku terajang monitor ni, haruslah bos aku keluaq, dia terajang aku plak kan, dan bila dia terajang aku, aku report polis, polis tangkap bos aku, aku plak kena gantung keja sbb rosakkan harta benda kerajaan kan?

ish x boleh jadilah. aku janji kat diri aku sendiri, aku x nak tengok benda2 camtu lg, betullah, bila tgk benda camtu, jiwa jadi kacau, terus teringat anak aku nan satu itu.

eleh poyo lah hangpa ni, aku bukan tengok benda lucah hokey, kalau aku nak tgk pun, x dak maknanya aku nak tgk kat ofis ni, baik tgk kat umah, secara terang2an lagi. eh terlebih sudah.

aku telah tertengok maid-gila-bodo-bangang-tenuk = vavi punya maid

pasai pa lah aku p tgk benda tu sat2 ha. sampai hati dia berpijak atas badan budak tu, sampai hati dia tendang budak tu, sampai hati dia buat anak sekecik tu mcm tu, vavi lah maid oi, kalau aku yg jadi mak bapak budak tu, mmg hang x sempat nak masuk lokap, terus sampai ke alam barzakh.

aku pun kadang2 boleh lost control gak ngan gelagat dan kerenah budak kecik ni, tp x lah sampai nak pijak nak tendang, setakat lepuk sket2 tu biasalah, tipulah kalau hangpa kata x penah lepuk anak walaupun sedikit, dosa o tuhan marah kalau menipu.

tp aku x sempat tgk sampai habis pun, separuh jalan aku dah close. aku x boleh tgk, satgi aku ter'emo' plak, susah nnt. utk sesapa yg ada maid tu, elok lah pantau sket maid hangpa tu ok, jgn sampai jadi camni.

SESAL DULU PENDAPATAN, SESAL KEMUDIAN X GUNA DAH O

6 comments:

bukhairiah said...

OOO...video y pijak budak tu ek...mmg si** la kan..mam*** la baik maid tu...biler tgk tu, tkenang anak2 kt umah org...baik2 sj la harap2.

nanadanny said...

aku rasa maid tu psiko + org gila, tu sbb die leh buat mcm tu, menakutkan!!!!

kittycat said...

cemana buleh ada video? sapa yg ambik gambaq maid tu tendang budak tu? ada cctv dlm rumah tu ka?

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - mmg rasa nak pijak ja maid tu kan kalau dpt

nanadanny - tu lah pasal, sian budak tu mcm takut sgt sgt sgt

kmira - rasanya cctv kot

Anonymous said...

i tak tengok clip tu,nanti i phobia and akan ada satu stereotype thinking nanti pada all maids(teruk kan?)

i dulu pernah ada maid,but i'm not working,so boleh monitor maid..tu pun kadang2 ada gak dia buat hal.anyway,kalau tak perlu maid ni baik tak payah,memang susah nak hadap stranger tinggal bersama dgn kita,kan?

nowadays,not only maids,nannies ke,nursery semua kena take precautions,sebab hati org kita tak tau,jahat ke tak..

regards,

NA

CT NORAMIZA said...

NA - betul tu, kalau x perlu baik x payah. mmg betul kan, kita kena monitor je anak kita x kira maid ke, pengasuh ke apa ke.