Thursday, April 23, 2009

next station, KLCC!!!





hehehehe... aku nak p klcc, nnt balik aku update lg blog ni, kita tgk apa jadi kat klcc nnt ok?

baiiiiiiiiiiiiii!!!!!


berita terkini


aku dah balik dr klcc. apa yg aku dpt/beli????

pakej = penat, lelah, letih, dahaga, brg2 kat stila yg tinggal hanyalah yg biasa2 saja, ya lah, dah minggu ke 3 rupanya lepas dia buat stock clearance tu, sedih o. awatlah aku tau di minggu ke3 dan hari2 terakhir, bencilah. pastu lip gloss dan lipstick yg tinggal hanyalah kaler2 yg MENAKUTKAN dan sama sekali tidak sesuai dipakai oleh org yg bersopan santun cam aku ni.

beli = aku hanya beli 1/4 chicken ngan rice dr nandos...





pic fr here


dan nasi tu sekarang ada di sebelah ni ha, x tau nak makan bila, tp rasa lapar gila ni. hadoi la... ponekkk den!!! haruskah aku makan nasi ni sekarang??? haruskah???

13 comments:

maslina said...

sedapnya........lme x makan Nandos...

zura said...

hehehhe..dh gaji ekk..beshnyer...lame gak t masuk nandos..eh..akak,zura ade jual perfume tau..akak kasi email akak nnt zura email list dia..tu psl dh jarang hapdet blog nih sbb dok try nak meniaga lak..or akak leh ke http://ayuexora.blogspot.com..tp kat ctu x byk item masuk pun lg...klu akak nk cpt by email la....

CT NORAMIZA said...

mas - sedapkan? terliuq dak?

zura - perfume apa? nnt akak p melawat ok

♥miss zaza♥ said...

uihhhhhh

zaza puasa neh

tak tahan tgk nandos set tuh

ayooo!

CT NORAMIZA said...

zaza - aippp orang puasa dok diam2! hehehehee...

maslina said...

mau x terliuq...tambh2 dapat yg extra hot peri2 sos tue + air sparkling apple...yummmm

mama apih said...

salam kak Ti...dok di sini tak berjumpa...tup2 berjumpa dlm blog...tak pernah tgk anak kak Ti...Dik Yu pun tak berapa sihat...comelnya...boleh buat apa dah? hehe...lepaih ni kita keep in touch kok sini ja lah...till then, take care!

P/S: Tunggu Dini pulak lepas ni...

ExoRa said...

akak...zura jual segala jenis perfume yg branded2 tuh...akak nk clinique ker, JLO ker, sume ade...zura dgn jelitezz tu opis mate...dia suh zura jual perfume nih..dia tumpu mekap...tu yg try dulu tu...

CT NORAMIZA said...

dik ayu - kak ct tau. x pa, insya-allah, makin sihat dah nampak tu. anak kak ct dah 1 thn 6 bulan, dah boleh lari dah pun. tu lah, dny pulak kan, kita sama2 doalah no. take care u 2.

zura - nnt akak tgk lg ok

tipahvogue said...

aiyoooooo...dah byk ari tak mkn nasik, tapi bila tgk nasik nandos tu, pewot terus wat mogok lapo!!! cane nih??? huwaaaaaaaaaaaaa

Ma'am_Chelsea said...

Wahhhhhhhhhhhhhhhh!!

Cedapnyerrrrrr!!! Terliur ku melihatnyer :)

CT, macih ek sudi jengah blog saye yg x sberapa... Saye pun da folo & link blog CT!!

Keep in touch k! :)

RahhanSafar said...

wah!cik ct ni..pandai betul goda org tau..

the food is tempting ok,and sinful too,hahaha..kalau i nak makan macam ni harus ku stand kat stepper tu sekali ganda dari sekarang..nak kasi calories sama terbakar macam sebanyaknya dimakan..

anyways,body you dah mantap,so tak risau sangat kan?enjoy saja apa yang terhidang,ye dak?

regards,

NA

CT NORAMIZA said...

tipahvogue - ha sedang eloklah tu cik tipah, kalau dah lama x makan nasi, dgn pantas p carik nasi ok

ma'am chelsea - sama2 kasih, ok.

rahhansafar - body i mmg dah mantap, kat perut :) wargahakhakahkah tu yg x rasa bersalah makan apa2 pun, sbb tempat nak isinya "besarrrrr"