Friday, April 10, 2009

announcement!!!




pic taken fr HERE


kepada kawan2 dan pelawat2 blog ni, kalau ada sesapa nak beli product2 dr tupperware ni, let me know ok, saya akan berikan 10% tambahan diskaun ok. kalau nak beli lah, bukan paksaan, tp product ni mmg bagus pun, saya rasa anda semua pun tahu kan?

sekian dari bilik berita (pinjam ayat effa, errr royalti aku bayaq kemudian ok)

4 comments:

Anonymous said...

puan ct, kalau saya nak join mcm mana? blh citer sikit tak?

Aida said...

ct .. kalau lah kata saya ada beli tupperware tu dari org lain, tp penutup dia rosak .. boleh tukar kan .. masalahnya, org yg saya beli dulu tu dah takde kat sini .. mcm mana ye ?

Anonymous said...

royalti berupa set tupperware jugak ya puan titi... :p

~effa zulkifly~

ct noramiza said...

aida - boleh, nnt saya tanya, n bgtau aida ok

effa - amboi, demand nya