Thursday, April 2, 2009

LIYANA JASMAY




pic taken fr HERE


saya minat giler ngan budak ni, dah x terkawal rasanya. opppssss saya bukan lesbian yer, tp saya suka sgt dgn kecumilan dia, kegedikan dia. tambah2 comel lg bila dia cakap dan jugak gelak.

entahlah, dun know how to describe, mmg minat sampai nak mati x hengatttt!!!

single baru dia, 'aku tak percaya cinta', mesti comel jer dia nyanyi lagu tu kan?

x penah lg minat artis mcm ni lah, masa tgk citer ponti anak remaja ari tu kat astro ria, ingatkan nak layan2 camtu je, sambil rehat2, sekali si liyana ni yg jadi ponti nyer, haahhh haruslah aku tunggu kat depan tv tu sampai ke sudah, sapa x nak tengok pejam mata, nak x nak, terpaksalah mr shaifull tgk sekali ngan aku.

kalaulah aku dpt baby girl mmg aku akan letak nama ni, KALAULAHHHH...

3 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

thn lepas ada liyana nie shooting kt uitm .. comel & kecik slim jer orgnya ... heh..heh .. ;-)

mommyrifqy said...

diana - eee bestnya, saya x penah ambik gambar ngan artis, eh salah dgn shamsul ghau2 penah, masa kat airport kk. tp kan, kalau dpt ambik gambaq ngan liyana ni, mesti saya letak kat blog ni besaq2

inabu said...

tu diaaaaa kak siti, punya minta kat liyana jasmay smp klu dpt baby girl nak boh nama tu, fantik betui niii :)