Wednesday, April 22, 2009

marilah mari, p klcc, jgn lupa kewajipan bila hari gaji heheheh :)





ini adalah entry cenonet sahaja, walaupun tajuknya bapak punya panjang.

saya telah membaca pasal stila kat blog red mummy tadi. dan tiba2 saya menjadi amat teruja, dan kebetulan pulak esok adalah payday, kebetulan gak bos saya ada di australia sekarang, kebetulan jugak saya mmg nak beli serba sedikit barang2 keperluan diri.

mmmm haiihhhh esok jugak akan ku jejakkan kaki ke klcc, ish p sorang2lah plak, sedihnya...

tp x kisahlah, asalkan dpt barang yg dihajati tu nnt. mmm nak bentang usul lah malam ni... klcc here i come!!!

3 comments:

Anonymous said...

dah try stila brand nanti review kat sini how's the product suits on you,yeah..

i banyak baca +ve review on this brand,yet have not try it out..dok cuba perabiskan barang2 makeup yang sedia ada..

CT NORAMIZA said...

anon - i pun first time nak try this product, nnt i tepek kat sini ok.

azura said...

hi ct..salam perkenalan...

i RO kat mardi serdang :)