Friday, June 19, 2009

achhummmm

aku bersin, sambil ada sedikit2 selsema (tp bukan b a b i). errr adakah ini petanda2 aku akan demam, yeayyyyy dah dekat 4 ke 5 thn x demam betul2, kalau demam bukannya apa, bolehlah aku rehat melentang depan tv. huuhuuuhuuu...

6 comments:

bukhairiah said...

ceh..ade ke plak gtu ek...buat kate demam y xblh bgn 2 3 hr...xker haru?cian rifqy

ymn said...

byk minum air ..

honeylanz said...

kena byk minum air suam..jgn sampai melarat

green apple said...

aku pun selalu nak demam, tapi kan masa demam ni la kena pi outstation, masa demam ni la laki aku nak meraba-raba....time aku sihat terkangkang tu takde pulakkkk.

jue mj said...

moga cepat sembuh...

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - heheheh, gilos kan?

ymn - tq, sbb malas minum tu lah tekak kering semacam je ni :)

has - air suam??? errr air masak biasa pun malas, ni kan plak air suam, btw thanks!

green apple - kak d, yang kau pegi kangkang masa sihat tu watpe???

jue mj - sihat walafiat ni, tq :)