Tuesday, June 9, 2009

aku dirasuk

sila tutup mulut bila baca tajuk kat atas tu, aku taulah hangpa heran, dan mungkin gak simpati, tp aku x perlukan semua tu. :)

aku sebenaqnya dirasuk roh malas. dan bila roh malas tu dah menguasai setiap urat saraf aku, dan maklumat pun dihantar ke otak, dan2 tu aku jadi malas dan x tau nak menaip apa utk n3 seterusnya. boleh pakai x alasan tu?

kukuh dan bernas, terima kasih pada perkataan "malas" itu sendiri, at least dgn kehadiran perkataan malas dalam hidup ni, blhlah sekali sekala aku gunakan bila sindrom ni menguasai diri aku. hehehehe...

panjangkan aku type perihal kemalasan aku, biaq 1 malaysia tau, aku tgh dlm mode senggang, apa yg senggang pun aku x taulah, yg aku tau, kalau ada duit sekedebuk dpn aku la ni, dan2 tu roh rajin mai dlm badan, dan2 tu gak aku sarung kasut, aku p sogo dgn gigihnya, walaupun kena berjalan kaki di tgh panas ni. adoi la, dahlah, aku nak rehat jap, sat2 dah makan nasi dan keropok lekor dan milo ais, makan kat food court kwsp.

hehehehe sedaplah abang chicken chop kat situ, heaven. nnt bila2 kita dating kat situ ok.

5 comments:

Willie said...

Susah gak ni kalau hari hari malas. Hehehe

PriNceghOstz said...

alah...ptot la..
xdak entry yg mnarik...huhu

atty's said...

mana gambo...chicken chop..

are-bue said...

salam penganalan,tanx for visit my blog,..
yap malas satu penyakit yg susah diubati..,k

CT NORAMIZA said...

willie - hehehehe...

princeghostz - :) ahakkkss akak cuba hari ni ok

atty - kty, x sempat snap, dah selamat dlm perut

are-bue - welcome, ari ni jumpa dr