Monday, June 8, 2009

tag lg, tp tag ringan2 ahakkkssss

tq ainerza, saya dah ambik. :)





1) COPY gambar amal Islam diatas.

2) kemudian pilih 10 orang sahabat anda dan wajibkanmereka melakukan perkara yang sama

3) itu sahaja..senang dan mudah

utk kawan2, silalah ambik tag ni, x perlu bersusah2 pun, just copy paste, x kisah, sapa2 pun boleh ambik ok, lg ramai lg bagussssss. :)


p/s - sorry kengkawans, aku x blh reply all the comments, x tau pasai pa ngan blog aku ni, gila kot, bila aku nak publish comment, dia terus aborted, sawan kot

5 comments:

Nurhayati said...

sama la weh, tensen tul nak baca blog2 kawan ni.. blog sendiri pun susah nak bukak.. haishhh :(

AkuPunyaCerita said...

ct...hari ahad ni kul brapa kat umah hg? bg la plan sket, landmark ka...tak la gagau sgt nanti.

CT NORAMIZA said...

nurhayati - tu lah pasal, asyik2 aborted ja, pasai pa ngan blogspot ni ha, jom lempang ramai2

along - ok, mai fax no

AkuPunyaCerita said...

fax no. aku...03-56361532

CT NORAMIZA said...

along - nnt aku fax