Thursday, June 4, 2009

boring betoilah

aku dah set mood cantek, baekkkk punya esok nak "melarikan" diri sat dr kl sampai sabtu. tp tiba2 aku sentap, mood aku jd x elok plak dah, bila aku buat call tadi.

heee pasai pa lah bila aku dah bina harapan chewah ayat x boleh blah, ada ja yg nak memunah ranahkan impian aku. aku saja ja nak berjasa kat mak ayah aku sekali sekala, tp mood aku teruih hilangggggggggggggg. saja nak meraikan depa ngan mother's n father's day sekaligus.

tension, boring, wtf... opppsss terlebih sudah &*(&*^%$#@##$

updated : mana laki aku tah, masa2 rasa nak tumbuk org camni, elok cari mr shaifull ja, dia saja yg boleh adapt dgn "perangai" aku ni. haaaa abang, hancur musnah semuanya eeeee.

7 comments:

atty's said...

sabar tau..hehhe.

CT NORAMIZA said...

atty - kty, kalau dekat ngan akak, dah lama saya cerita hal sebenar, tp dlm ni, x beranilah plak, takut satu dunia tau :) hehehehe

honeylanz said...

sabar yea..

CT NORAMIZA said...

has - hehehehe insya-allah :)

AiNeRzA said...

isk...nak tau jugak apsal punah segalanya nih...-nak nyibuk jugak...hihihih

Nurhayati said...

wah nak tumbuk mr shaifull ka..mmg nasib dia memahami wifenya hihi

CT NORAMIZA said...

ainerza - punah ranah :) x de apa2lah, emo

nurhayati - hehehehe, tumbuk2 manja