Thursday, June 4, 2009

n3 khas utk yarn dan jugak xiana, hehehehe...

utk kawan aku yg 2 org ni, jgnlah jadi mcm pa kat tpt aku ni ok.

dia punya over x hengat, sampaikan semua org dok bg gelaran kat dia, "datin". mana x datin nya, surat utk edaran, x nak angkat bontot langsung, dia call pa2 lain, utk ambik sendiri, habih tu, pa lain x kisah ke tinggal tempat, pa lain x dak keja ke, pa lain x dak telefon ke?

itu ok lglah, boleh diterima akal lah, bila dah agak tua, dan masih bekerja, kita akan jadi malas, nasib baik aku dah pilih utk pencen cukup2 umur ja, tu pun x tentu lg, buatnya pendek umur, x sempatlah merasa duit pencen, hehehehe.

sampaikan waktu jamuan, dia blh order budak clerk kat sini, nnt antar kek kat meja akak. fuyooo besaqnya hang punya pangkat, sampaikan nak order2 org lain semata2 nak kenyangkan cacing dlm perut hang, hang x boleh nk bgn sendiri ke, hello kita semua ni pun makan gaji, jgn nak suka hati hang ja arah org buat tu buat ni.

kalau setakat keja tu, org boleh consider lg lah, tp kalau dah sampai nak buat "taik" pun hang nak order org suruh antaq sampai ke meja, melampaunya makcik. nasib baik bukan aku, kalau aku yg kena order camtu, dah lama dah engkau kebuluran kat situ. dah nama pun jamuan, pegilah ambik, makan kat tempat sendiri, ni x, nak order2 org plak, pe hal lu.

hehehehe...asyik emo je aku ni, padahal dah lepas period pun. lantaklah.

err yarn ngan xiana, saja je nak bg hangpa glemer, sbb hangpa kan sama gred ngan makcik tu, so aku harap sgt2 hangpa jangan nak jadi mcm makcik2 ok, byk songeh :) heheheh...

4 comments:

nanadanny said...

sama mcm aku la, mcm kt atas tu byk sgt koje, tp bila p ghupanya byk sembang dalam phone...

tp tu lah, hidup ni berputar, kite pn akan jd tua, tp harap2 sangatlah jgn jd perangai lagu tu, malukan diri sendiri dan keluarga je tau...

bukhairiah said...

agak2 pa tu xbaca ker blog ct nieh?ni kira mcm brani mati nieh...

@Z said...

aku sokong sangat! aritu pun aku dah terkena tapi takmo cite dalam blog takut dia baca..ahahaha..dalam kes ko ni, kalau dia terbaca, harap dia sedar la ye..

CT NORAMIZA said...

nanadanny - tu lah pasal, geram aku. mmglah semua akan jadi tua, tp tu bukan probnya julia, itu dah jd t/jawab kita, dah kita bekerja, kenalah buat t/jwb kita kan.

mrs bubu - hehehehe biasalah kamikaze :)

az - hehehe berani kerana benar