Friday, June 12, 2009

gila kuasa




gila kuasa x hengat betoilah pompuan ni, mmg aku rasa nak lempaq ja telefon ni, kalau x ingat ni telefon gomen, dah lama aku bukak tingkap ni, baling dr tingkat 5, confirm berkecai kat bawah.

aku malas nak layan dia, dia call aku sat2, suruh aku naik atas ambik surat sekarang gak, amboi, byknya hang punya cekadak, suka2 hati suruh aku naik atas mcmkan aku ni despatch plak kan. lantak kat situ, dah hang x blh nak fax kat fax machine aku, dan2 tu suruh aku naik ambik plak kan.

sapa yg pa cam aku ja yg paham apa perasaan kalau diarah2 oleh pa lain utk buat tu buat ni. habih tu, aku ni biaq kena maki ngan boslah, selalu tinggal tempat, mmg betoi2 menaikkan angin akulah pagi2 ni, mmg aku benci org yg suka order2 org buat tu buat ni. p ma***s lah, aku x nak naik ambik surat tu, apa nak jadi, jadilah. lantak.

12 comments:

AkuPunyaCerita said...

kalau dah selalu camtu, tak larat nak sabaq jugak aih kan...lantak dialah ct, buat badak ja. mcm ni punya org pun ada, berat pungkoq ka berat t**k tah!

Nurhayati said...

tak suka jua pada orang yang sukasuki mengarah wat keje.. kalau yang arah tu bos mmg patutla.. tapi ni tak de kena mengena.. macamla under dia kan.. yang memahami hihi

CT NORAMIZA said...

along - tu lah pasal, sorrylah hangpa semua terpaksa baca, aku mmg hanginlah along, dah x larat nak layan dia, mcmkan dia tu kp, kalau kp tu oklah jugak

yati - mmg x suka, jgnlah arah org camtu camni, sedangkan task kita sama, so sama2 pahamlah, sianlah orang lain gak, asyik kita je arah org, sekali sekala kita buatlah jugak, barulah org respect ngan kita, ini x, asyik dia ja mengarah org

alah nak heran apa kan, kek jamuan pun dia boleh arahkan budak clerk kat sini antar kat meja dia, engineer pun x mcm tu, gila perasan

CT NORAMIZA said...

yati - thanks sbb memahami :) hehehehe

CT NORAMIZA said...

eceeccehh lepas kena tarbiyah ngan mummy2haqq aka arinirina, dan2 tu aku p tukaq, ok x mummy? hehehehe...

atty's said...

tingat dulu masa kty keje co lama..
kty tak suka kalo baru 5 minit masuk keje..org arah2 aku..rasa cam nak lempang jew..lagi masa tu jiwa remaja..mmg cepat panas ar..

honeylanz said...

hehhe..sabar ajala pagi2 br sampai opis bontot br nk cecah kerusi dah dpt mcm2 instruction..kalu has tu dah ckp.."boleh bagi aku duduk dulu x?"...hehehe

CT NORAMIZA said...

atty - kty, tulah, kadang2 kita mai ofis dgn semangat, sekali org buat camtu, dan2 tu aku rasa nak gaduh ngan orang :( hohhh

has - tu lah pasal, kalau big bos tu oklah jugak, ni x, pa je, saya pun pa gak, toksahlah nak tunjuk besaq sgt, tensi wooo

Mrs Azuhaizat said...

heran no..bila kita buat baik sikit org selalu pijak kepala kita..aku pun selalu kena arah mcm hang ct, tp aku ni jenis susah sikit nak lawan klu org tu lebih tua dr aku..kdg org pandang pa ni mcm par ja rasanya..paling ngok org anggap kita ni kerani, mmg la sama taraf tp bidang kerja tu lain, gaji pun starting lebih sikit..hadui bila la jpa nak upgrade kita punya jawatan ni..benda2 remeh ni kdg yg buat kita stressss..

To ALL TieRack Scarf LOvers.... said...

Tie rack scarves from UK...visit us today at http://scarfonline.blogspot.com/

great deal and nice design,,,,hurry while stock last

jue mj said...

x abis lg citer psl PA yg atas tu ye.... sabar2...sok2 dia dptla blsan dia plak...

CT NORAMIZA said...

mrs azuhaizat - tu lah pasal, kadang2 stress tau bila org buat suka hati ni

to all tie rack lovers - ok

jue mj - tu lah, x de tempat lain, luah kat blog sendiri je lah