Tuesday, July 7, 2009

aku nak tukar postlah, bleh???

rasa2nya, jawatan yg paling sesuai ngan aku la ni adalah jeng jeng jeng

*

*

*

*

*

*

*

*

*



petugas di kaunter pertanyaan. so encik2 dan puan2 kat luaq sana, sapa2 yg rasa nak tau info pasal sogo, ada sale ke tarak sale ke, berbaloi ke x berbaloi ke, sila telefon aku di no ni, 014-tekan tekan x dpt :) hahahahahhaa...

sungguh, x percaya??? salah satu contoh yg paling senang kmira, dia selalu tanya aku kalau bab2 sogo ni. lg sorang, ksherry, dia plak nak tau pasai jakel. ada jugak yg soal aku pasai maju junction. x pun bila langkah aku panjang sket, sampailah aku kat klcc, hisshhh mmg tempat2 favorite aku di waktu ofislah tu.

so, jgn salahkan aku kalau aku terpaksa membuat lawatan kerja sosial ke sogo, jln tar, maju junction, klcc, kiranya aku mempersiapkan diri aku dgn info2 yg sepatutnya, kiranya aku x lah menghampakan soalan2 dan pertanyaan2 kawan aku, kan mr shaifull??? hehehhhee...

6 comments:

honeylanz said...

hehehe...best la opis tgh tmpt strategik...

juedaniel said...

aku tanya monorel medan tuanku pon tak tau... huhhh!!! pangggggggggggggggggggggggggggggggg!!!

Anonymous said...

xiana, ct org jati kl, dia memang tak tau dan tak guna pengangkutan awam lah,sbb tu dia x tau lagi satu org2 luar je yg byk guna public transport ni lebih2 org seberang....ehhehehehhehe

ymn said...

hahahaha .. next month tawaf pula bazar ramadan sekitar Kl .. espesially jln TAR ..

AiNeRzA said...

CT...sogo tu kat mana??Hihihihihihi

CT NORAMIZA said...

has - tu lah pasal, senang x payah nak carik parking bagai cam dulu2, jln kaki je dah sampai :) heheheh

juedaniel - ceh, mana aku tau monorel x monorel, aku naik monorel dulu pun ayah aku yg bawak, kalau harap aku, sampai ke sudah x merasa naik monorel tu pangggg balik

anon - :) wargahakhakhaakh kurang asam

ymn - adoi la, letih nak berjalan di tgh panas, tp akan kugagahi jua...

ainerza - errr kat sebelah pavillion :) kihkihkih...