Tuesday, July 7, 2009

transformers - revenge of the fallen



dah setengah jam aku kodek encik google, yg ni ja mampu aku tempek kat sini, sesuai ngan kondisi mata aku yg separuh bukak separuh pejam, nak kata stim x kot, maybe kenyang sgt kot, sampai aku asyik dok imagine bantal kat umah ja, yg masih jauh perjalanan nak sampai ke situ huuhuuuuuuhuuu...

aku hanya mampu menelan ayaq kosong liuq sahaja.

mr shaifull telah menolak bulat2 dan mentah2 cadangan hantu aku hari tu. errr pasai pa dia x nak terima proposal yg aku submit kat dia hari tu ha? err jahat sgt ke haku ini???

ish keciwa betoilah, ingatkan dah boleh tgk secara berduet dah cita ni, tp hampeh. nampak gayanya, layan dvd sajalah nnt. :(

eleh jgnlah poyo, taulah hangpa dah tgk, tp jgn nak show off ngan aku plak, mmg mintak lempang lah sorang2. eee hangin betoilah, org ajak elok2 x nak plak, kalau nak p hadap sorang2 cita tu x best plak. err ada sapa2 rasa nak teman aku x???

7 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

alahai CT plan dating bersama hubby x dpt yer .. git gk weekend nanti la kot .. pujuk2 dia .. kamit gk dah weekend lps .. mmg penuh cinema ;-)

Anonymous said...

jom ct aku p teman hang kita p dating cam masa muda2 dulu masa zaman shaifull dok jauh dulu, masa kita kua umah sewa nak p midvally, ada kenyataan "padan muka sapa suruh boyfriend dok jauh" heheheh boyfriend ke ? (soalan utk akulah)

CT NORAMIZA said...

diana - bukan x dpt, tp dia x nak, sbb bini dia suruh ponteng jumaat, ish bini sapalah tu, sungguh sopan santun (lari sembunyi muka kat belakang langsir)

nurul - gila, aku ingat nurul, aku ingat :) wargahkahakhaak. nasib baik kita pun "nakal" dulu2 nurul. "depa" pun lbh kurang sama gaklah ngan kita, dating sana sini.

err bukan boyfriend ke tu, err bukan, ke? bestnya bila ingat zaman dulu.

AkuPunyaCerita said...

ha lah ct...amik cuti sama2, tp anak hantaq kat pengasuh jugak tau. pastu pi la mana nak pi pun, alaa sesekali, tak salah aih kita curi masa berdua-duaan, dpt pahala apa. kita bukan abaikan anakpun kan...aku penah buat gitu...hehehe bila anak dah besaq sket, takpa dah bwk masuk panggung pun, mlm pun tak kesah dah. apa kata en.shaifull kita?

CT NORAMIZA said...

along - aku ngan shaifull mmg x kisah bawak anak siang ke malam ke, yg aku takut, org lain dlm panggung tu yg kisah bila anak aku buat amukan drakulat nnt :)

bab cuti tu yg payah sket, kami 2 org dah miskin cuti ni, cuti dah tinggai 11 hari ja, nak simpan utk raya ngan balik kch, tu yg terpaksa jimat2 :)

Anonymous said...

klinda dah dload crita tu..hahaha...mlm ni nak tgk..

KLYNDA

CT NORAMIZA said...

klinda - aik, mana mau, x layan la tgk kat pc, org nak tgk kat movie huhuuuuhuuuu mcm dulu2 :(