Thursday, July 9, 2009

kelas tuisyen

errr bila nak update blog ja, dan2 tu aku rasa nak ambik tuisyen dgn kak d, errr akak ada bukak kelas tuisyen utk update blog x?

ish kalaulah dia ada buat kelas, mmg dah lama aku join, even yuran dia masak selama sebulan utk kak d pun, aku sanggup. tp yg aku x tahan nak follow dia tu, bila dia bawak keluaq ayat2 hampagas yg aku x penah terpk pun selama aku hidup ni, tp bila dia sebut ja benda tu, dan2 tu aku blh pulak terpk, awatlah aku x buat mcm ni selama ni.

err akak, kalau2 rasa nak buat tuisyen, panggil saya ok. :) heheheheh...

aku nak blk kangaq hari ni, lepas office, balik ambik anak, chow. sapa2 nak ikut? monday baru ada update, insya-allah. bye semua, take care. adios

3 comments:

Zura Hasan said...

ala...nk itut..nk itut....

kittycat said...

aik, lepas ambik rifqy teruih balik ka? tak masuk rumah dulu ka?

CT NORAMIZA said...

zura - jom itut :) heheheheh best o

kittycat - masuk la dulu, ambik beg apa semua, kalau x ambik beg, nak pinjam panties sapa plak satgi :) hehehehehe