Thursday, July 16, 2009

walaupun mc...

mr shaifull gigih gak membawak adik aku p tgk transformers, oh aku sgt terkilan sbb x ikut. tp mmg aku penat gila siot, x tertahan2 bijik mata aku ni, dgn badan rasa berat, depa melangkah ja kluaq umah, aku dgn rifqy apa lg, terbongkang kat depan tv, rifqy pun sampai terlena kat sebelah aku, dgn kepala lori euro yg klinda bg ari tu.

mmg x bergerak2, sampailah nak dekat kul 5.30 baru kami 2 org terbangun. bangun ja apa lg, barulah rasa kesal dan sesal sbb x ikut mr shaifull tgk en transformers tu, apa lg, laju ja jari aku tekan urup2 kat hp, sms mr shaifull, suruh dia bawak balik popcorn, huhuuu walaupun takat tgk buletin utama sambil makan popcorn, at least aku boleh feeling ala2 tgk wayang kan :( waaaaaaa

pinggang aku pun buat hal lg, semalam dpt mc, dr bg ubat, dia kata try medication dulu, kalau x jalan jugak, kena p x ray sbb dia takut kalau2 slip disc, sbb kaki dan tangan aku pandai plak kebas2 kebelakangan ni. menakutkannnnn. tp apa2 pun, aku harap nothing serious lah pasai pinggang aku tu, rasanya aku masih memerlukan kaki dan tangan aku bergerak seperti biasa, amiin.

balik ari tu bersuka ria kat dusun durian, makan durian kat dusun, sambil luruh plak 2 3 bijik, heaven wa cakap lu. mmg sedap gila tiap2 ulas yg aku makan tu, bukan mcm yg beli kat tepi jalan kat country homes tu, hampeh (sila jeles).

warggghhhh ngantok plak, baru lepas makan, tp aku rasa cam badan aku x best, x tau sbb apa, tekat perit gila, seolah2 org nak kena flu, mata pedih, adakah aku nak kena sakit mata, apakahhhh???

p/s - mr shaifull kata nasib baik aku x ikut tgk transformers kalau x mesti bercucuran air mata aku tgk optimus prime mati, benarkah begitu atau itu hanya en jamil punya auta sbb x nak bawak aku tgk wayang???

7 comments:

Zura Hasan said...

kak..welcome back...
tu tanda2 byk mkn doyan la tue..hikhikhik...jom g tgk transformers sesama......

CT NORAMIZA said...

zura - x tengok lg ke? ish cam nak ikut je, bestkan :)

miela77 said...

wa...k.iela duk dgr cite transformer tu...tp x ley nak g...baby qis kecik lagi..huhuhu..

btq ...leh tlg vote. Taip saya vote 4 di http://mamadanish78.blogspot.com/2009/07/vote-contest-rumahku-syurgaku.html..

raih undi ...ehheheheh...

CT NORAMIZA said...

k iela - saya dah vote :)

Mama Eiman Iman said...

wah, syoknye dpt tgk transformer..jeles..jeles

zailamohamad said...

take care kak;-)

CT NORAMIZA said...

mama eiman iman - tu lah pasal, jeles gak ni, tp badan penat sgt lepas balik kg, tu sbb x ikut :( huuhuuuuu...

zaila - ok, thanks dear!