Thursday, August 20, 2009

boleh guna taktik camni x?

dlm apa situasi dan masa, mesti ada org akan gunakan taktik kotoq utk dpt apa yg diidamkan, betoi x?

agak2 kalau aku buat camni, berjaya x aku nyahkan mr shaifull dr depan tv tu?

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



31 comments:

♥miss zaza♥ said...

HA HA HA
kejam la kak ;D

inabu said...

makkk aiiii, penghenaaan dahsyat namanya tu, cian org yg dok tgk tv tu, x pasai2 pungkoq terbakaq dulu nti, hihi!!!

AiNeRzA said...

tahap gila baban dah tu kak miza...marah sgt ker x dapat tgk tv...dari korban sofa dan suami nak kena terbakar...baik beli tv lain...korban duit...ahaks...

erlyda said...

Mau meraunggg + meroyann suami akak tu nanti ;p

juedaniel said...

beli tv lagi satu

bukhairiah said...

jgn weh jgn..lame nk "pkai" lagi tue...hehehhe

Anonymous said...

korang jgn risaulah....semua tu angan2 dia je...berani buat lah kalau agak2 nak btukar alamat....aku lesing 16 ratus... kepada semua mari kt sokong...CHELSEA....CHELSEA....

Willie said...

Hahah..pasti berjaya!

yanz said...

hahhaha...ct, beli laa satu tv kecik, kt tesco tak smpai rm200 pon ada, tp tak smpai setahun, jahanam...kuikuikuii.....

ymn said...

slmt berposa ...

green apple said...

dengan kau kau sekali nyah dari muka bumi ni..

CT NORAMIZA said...

zaza - o camtu boleh dikira kejam ye :) wargahakhakahkahak

CT NORAMIZA said...

inabu - hehehehe pungkoq x pa, jgn sofa yg terbakaq :) heheheh...

CT NORAMIZA said...

ainerza - tv cenonet dah ada, tp yg sedihnya, tv cenonet tu x dak astro, tv kat bawah ja yg ada astro waaaaaaaaaaaaa...

CT NORAMIZA said...

erlyda - hehehehe...o dia meroyan x boleh, yg aku kepala dah naik weng ni x pa plak? x patut x patut :)

CT NORAMIZA said...

juedaniel - tv cabuk aku dah ada, tp x dak astro, apa kata hang belikan piring utk aku 1, mesti hang bertambah come :) heheheheh..

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - auwwww apa yg nak dipakai tu :)

CT NORAMIZA said...

anon - eleh x takut punnnnnnnn

CT NORAMIZA said...

willie - confirm ke ni? hehehehe...

CT NORAMIZA said...

yarn - aku dah ada 1 tv kecik, tv aku sendiri, tp x dak astro, apa kata hang share ngan xiana beli piring kat aku lg 1, mesti hangpa dua orng bertambah mantop :)

CT NORAMIZA said...

ymn - selamat berpuasa utk awak gak

CT NORAMIZA said...

green apple - aik aku plak kena nyah kak, akak ni sokong sapa ni kak?

Zura Hasan said...

kak..slmt berposa...raya thn nih turn sini,tp ptg raye akanku cabut balik perlis...jumpe di sane yer...:)

Nurhayati said...

haha menarik gak ni.. tapi kalau dia tak lari kang kita gak yg susah hihi

nampak gaya kan kena beli 2 tv baru tak jadi camni.. pastu 2 encoder astro plak huhu esok anak dah besar kena 3 ke huarghhh

honeylanz said...

hehhhee... tu biasa... berebut tv!! kami pon, abahnye, mama nye n kids!!!

CT NORAMIZA said...

zura - selamat berpuasa, nnt jumpa kat sana, dekat2 nak raya nnt akak email hp no ok :)

CT NORAMIZA said...
This comment has been removed by the author.
CT NORAMIZA said...

yati - heheheh susah dr segi mana tu? :)

tv dah 2 yati, tp probnya astro ku itu satu sajorkkk :( waaaaaa

CT NORAMIZA said...

has - mmg rutin setiap rumah kot kan? :) hehehehe..nnt kalau dah berjaya dpt beg "tu", jgn lupa tunjuk kat blog ok, selamat berdiet

zailamohamad said...

Wah akak..jangan sampai bakar rumah laks..

Selamat Berpuasa dari kami sekeluarga..

Semoga Ramadhan kali ini menjanjikan seribu rahmat buat kita;-)

CT NORAMIZA said...

zaila - selamat berpuasa utk zaila dan family. hikksss x lah sampai bakaq umah ayoooo

selamat beribadat :)