Tuesday, August 25, 2009

kuyunya mata aku...

tolonggggggggggggg

mata kuyu tp bukan stim, adoi la ngantok ni. boring pun ada. idea pun x mari nak update blog, lgpun camera ada kat mr shaifull. kalau x boleh gak buat modal nak update blog...

ti chan (rifqy tiru tom tom bak, nanti bosan)! bolehlah anak oi drpd x dak.

aku nak letak muka dgn berhemah kat meja aku sat, sambil pk nak ajak mr shaifull bukak puasa kat mana nnt, sbb dia dah janji ngan aku, weekend ni bukak puasa kat tempat special (bukan hotel, special bg aku adalah selain dr makan kat umah masak sendiri atau pun beli kat pasar ramadan). err ya ka dia janji ha, ke aku yg paksa dia janji ke dia x tau apa2 pun pasal janji tu? ah belasahlah.

jgnlah buat2 x paham dgn n3 gila aku ni, mmg aku tgh sangap ni, adoiiiiiiii

26 comments:

juedaniel said...

hoiii!!! bangunlaaaa...

ymn said...

hahaha .. dah kul 11

honeylanz said...

hehhe.. wiken ni bbuka rmh SIL! all wiken dah fully booked. heheheh

KV said...

mmg ngantuk kan?

CiKaYu said...

arini pun mmg ngantuk betul lah...

Willie said...

Cabaran berpuasa erk?

CT NORAMIZA said...

juedaniel - apa plak bangun, bila masa aku tidoq? panggggg

CT NORAMIZA said...

ymn - now dah pukul 2, tp x tdo pun masa lunch hour tadi, sibuk baca blog orang

CT NORAMIZA said...

has - bestnya dpt makan kat umah org lain masa puasa :) errr jadi ke pegi itu tie rack?

CT NORAMIZA said...

KV - :) ngantok, tp sekarang dah segar

CT NORAMIZA said...

cik ayu - ari ni dan ari seterusnya :p

CT NORAMIZA said...

willie - heheheh..x puasa pun kadang2 ngantok gak

yanz said...

kt ofis aku ni, time rehat hari2 ada ceramah agama, pastu ada plk mini bazar ramadan...hari2 p situ je laa walaupon hanya bli kueh 2 ktol...hahaha

AkuPunyaCerita said...

lorr...bestnya kat ofis yan. jadi la kan, dari kita dok tersengguk2 kat meja, buleh gak jalan2 tengok pemandangan kueh mueh...

CT NORAMIZA said...

yarn - amboi ayat yarn, x agak2 nak bg aku insaf lah tu eeeee geramnya

CT NORAMIZA said...

along - ceh aku beria ja baca ingatkan "bestnya kat ofis yarn" tu, p dengaq ceramah ke apa, rupanya ada hati nak tgk kueh mueh, panggggggggg

yanz said...

kahkahkah...bukan stkt kueh mueh, baju, tudung, segala2nya ada di sini....jom jalan-jalan...hahahah

CT NORAMIZA said...

yarn - ayat yarn x boleh blah, mcm ayat maria tunku sabri ja, ceh :)

honeylanz said...

jadik pg tie rack. nk kirim ke? boleh..

CT NORAMIZA said...

has - :) ok, nnt saya dtg sana!

chipsmore said...

ok..sangap pe 2?? ahaha :D

Nurhayati said...

aduhai ct.. sape yang ada sifat PHD tu.. teruk tul la..main jahat2 camni.. huhhuhu

Mama Shaqeer Wife Khairul said...

salam kak...
akak orang Perlis yea...
kak knape akak xleh bace blog ira r??
agaknyer loading lambat kot..memule bukak memang gelap kak...lame gek nunggu loading...cube akak try biarkan dulu...

last choice akak select jer pastuh copy n paste kat word aje la..hehehe...

suami ira yang orang perlis kak...ira orang negeri sembilan..

CT NORAMIZA said...

chipsmore - apa2 yg boleh disangap :) wargahakahkahakhka

CT NORAMIZA said...

yati - bukan org luar, bukan org ofis :( sedih sgt

CT NORAMIZA said...

ira - o, ira org n9 rupanya, n9 kek mano?

heheheheh o, copy paste ye, nnt akak try tunggu dia loading sampai 1 jam, kita tgk apa nak jadi no :)