Tuesday, August 18, 2009

Olay Game

sementelah aku ditag oleh yati utk main bendalah ni, dgn gigih dan tekun aku pun sign in. tp dr semalam sampai ke hari ni (menipunya) benda tu still loading, apakah???

tension o benda yg hang rasa nak main utk layan jiwang masa lapang di ofis, x boleh2 sampai ke hari ni. aku bencilah asal aku click ja kat MULA tu, mesti dia loading, ni cara2 pc aku yg x berapa lembab ni, kalau pc aku lembab tahap tenuk, x taulah camna dia punya loading tu, adakah sampai ke next week, aku rasa boleh cecah gak tu.

tadi lunch hour, sesuai dgn misi aku nak kecikkan pinggang kempiskan perut, so sambil duduk2 kat meja aku ni, aku click2lah bendalah tu, konon2 nak mainlah masa tu, sekali kau, aku sampai terlena kat sini, just imagine, aku boleh tersengguk tunggu kat meja ni, sampai ke aku dah bangun pun dia still dok loading lg. waaaaaa

hangpa rasa apa yg patut aku buat dgn pc ni???

p/s : ish bila tunduk nak bukak kasut ja, rasa sedih terlampaulah, bila aku nak beli kasut baru ni????

10 comments:

honeylanz said...

has pun x de kasut!! ke mana2 pakai sandal biru ipanema lusuh tu aja... huwaaa... bila nk beli new shoes kan...

CT NORAMIZA said...

has - waaaa samalah kita, tp bila p ja depan "muka kasut" tu kat sogo, x tau plak nak beli yg mana. saya x blh beli kasut secara rushing, perlukan 4 5 hari punya survey baru puas, cerewetkan? :(

erlyda said...

Sama la kak oii...berjangguitttt dok depan lappie nak tunggu olay game tu loading..sakit jer hatii

inabu said...

hahaha, semua org xbleh main game olay tu, dikna sorang je la kot bleh main, hahah...best gak main game tu, sekali main rasa nk main2 lg je, yg geramnya waiter tu dok ulang alik masa kita tgh dok cari perkataan tu, hangin ja (saja nk crita nk bg jeles skit kepada org2 yg xbleh main game tu, hehe)

p/s : mesti abg saypol dah baca entry ni dan mesti dia kesian kat wife dia teringin kasut baru :)

CT NORAMIZA said...

erlyda - ish sama gak aa?? jom sama2 kita lepuk olay game tu :)

CT NORAMIZA said...

inabu - dikna, lama dah dok buat keja bg org jeles ni, amboi la dia.

ceh, toksah harap, kalau rasa2 kasut tu dah buruk, belilah sendiri ;p bluekkkk

dikna, cina tu kata apa, abg shaifull dah buat surat, tinggai nak antaq kat developer ja lg, dia buat sekaligus utk semua, sbb rumah sebelah rumah india tu pun retak menanti belah gak

inabu said...

huiii hebat tu, siap wat surat lg, cayalah ayah mommy eqy...chaiyokkk

haaaaa,,,tgk tu, dah ada org jeles pasai x bleh main game tu, huiiii syok sungguh la dok main game tu, hahaha

Nurhayati said...

huwaaaa loading sampai kesudah..
tu tandanye tak bagi main game hihihi

CT NORAMIZA said...

inabu - dikna, abg shaifull dah call dikna ka? kenalah buat surat, mana tau tgh2 lena bgn2 tdoq ja dapuq dok kat depan, dining dok kat belakang, haruuuuuu...

CT NORAMIZA said...

yati - waaa apakah salah dan dosaku x dpt main game tu? :( huhuhuuuu...