Monday, August 3, 2009

sakit kepala...

tiba2 ja aku dilanda sakit kepala, x bersebab2, sakit kepala yg memungkinkan aku p tdoq kat surau satgi. bawak telekung sekali, terus selimut, jgn selimut selama2nya dah lah.

ni baru level2 camni ja dah sakit kepala camni, kalau aku jadi pm camna lah gamaknya tahap sakit kepala aku kan? mesti sampai migrainlah pk perangai sekoq2 cam cimpanzi. apahal lah hang suka sgt nk menyusahkan orang, buat perangai babun sana sini, dok umah elok2 try resepi baru x leh ke?

errr aku buat nasi tomato ari sabtu lepas, tp gambaq tarak plak, sbb usb cable aku merajuk, x tau dia sembunyi kat mana tah, rasa2 cam dah masuk henbeg last friday, tp ari ni check balik dah tarak, errr agak2 dia tgh landing kat mana ha???

4 comments:

♥miss zaza♥ said...

get well soon kakak!

zailamohamad said...

take care akak..blog saya tu tgh mengongg..pasai tu akak xleh view..nanti sy tukar template ya..

ME said...

sakit kepala? makan ubat & rest.

CT NORAMIZA said...

miss zaza - thanks :(

zaila - thanks, ok tukar cepat2 ye :0

ME - yap, thanks, dah telan sebijik ponstan baru kejap huhuuu...