Monday, August 3, 2009

selamat hari raya!

:) ekekekek suspen x suspen x???

org lain kan aku rasa, 3 bulan lepas dah sibuk ngan baju raya, x kiralah, baju raya sendiri ke, baru raya laki ke, baju raya anak2 ke, semua dah sibuk prepare, sbb x nak terkejaq2 kan, kira cam hari raya tu adalah dateline la, so better siapkan awal, kalau x, HA CAM AKU NI LAH JADINYA...

CPM dah siap ada pre raya punya shopping utk anak dia, aku lak masih terhegeh2, percaya x aku baru beli sepasang je kain utk buat baju raya, dan kain tu still kat umah lg, x antar tailor pun, aku rasa cam dah hilang mood nak raya, x tau pasal apa. maybe sbb aku x buat early preparation kot?

eee camna ni, baju anak x beli lg, baju bapak x pe, kalau x sempat beli, pakailah yg dulu punya, baju mommy, waaaa nak jugakkkk...

10 comments:

Nurhayati said...

baju tuk 1st day pagi raya dah beli n tempah.. tapi baju tuk petang malam esok esoknya takde lagi hihihi

CT NORAMIZA said...

yati - betul ke ni? ish mcm x caya je, tp ok gak, at least ada kawan :) huhuu..

ymn said...

last minute preparation yg happening ..
klu soping las minute lagi meriah..
berhimpit2 tawar menawr.. baru feel raya ..

CT NORAMIZA said...

ymn - yo lah tu, ayat penyedap hati :)

atty's said...

SEMLM DAH SOPINK BAJU RAYA ..UTK TAHUN NIE ..

zura said...

hehehe..zura pun belum beli lg la kak..time nk beli asyik x jadik jer..mau beli baju ready made jer thn nih dua-dua....lgpun thn nih mcm tak brape nk feel la nk raya...agaknye sbb kena turn umah mak mertua kot...hikhikhik

honeylanz said...

kami pun br ada bj utk pg raya aja gak..hehehe shopping last minute lg teruja gitu...bsesak kt sogo ke..heheheh

CT NORAMIZA said...

atty - kty, bestnya dah shopping, betullah, saya x dak feel nak raya, padahal kat umah mak sendiri :(

zura - akak kat umah sendiri pun rasa cam x dak feel raya, ish sedihlah camni huhuuuu...

has - ha??? sesak kat sogo, nehi kabi nehi, H1N1 maaa

inabu said...

ala k. ct, x yah wat baju raya, nti kena dok dapuq gak, huhuhu

p/s : dikna dah ada 2 pasang baju raya thn ni, jgn jeles...nti pi beli sepasang lg, jgn jeles gak, huahuahua...

CT NORAMIZA said...

inabu - eee geramnya budak ni, tp kan, x dak baju raya pun x pa, asalkan dpt raya di kg halaman kan (sambil jeling kat klinda) :) wargahkahkhkaa