Tuesday, September 8, 2009

apa mesti kena letak tajuk ke baru boleh cerita???

08 Sept 09 11.33 (tit tit bunyi sms masuk, bukanlah exactly sama, sipi2 ja pun)

cik(mr shaifull tiru nama panggilan manja mak kat aku), awak bukak blog ni ada byk resepi yg kt suka, dayangjack.

x mau derhaka cakap laki (padahal yg lain2 sama gak aku lawan cakap dia), aku pun kelebeklah blog tu, sblm ni rasanya dah penah gak aku p blog ni, ya lah bloghoppers tegar kan, mestilah aku lawat sana sini, walaupun blog aku bersawang, x kisah.

layan punya layan, eh hello, ni bukan "resepi yg KT suka", tp rasanya resepi yg ABG suka? tul x? ada gaklah yg aku suka (ish x ngaku gak tu), tp x suka masak tp suka makan, leh x camtu? kali yg ke 173 aku derhaka kat laki, malas masak :) ish susah gak kan zaman2 it ni, laki bini boleh surf internet cari resepi, bila dah camtu, x dak alasan lglah nak kata x reti.

ish menyusahkan gak kadang2 bendalah it ni. huuhhhh.

tp bila dah tgk2 kat situ, dan2 tu ayaq liuq aku meleleh sampai ke dagu, shit (x baik mencarut bulan posa), sedapnya terubuk masin, perah limau, cabik antu, waaaa sedap oi. x sabaq tunggu xmas ni.

pastu tiba2 plak bila sebut dan tgk benda2 makan ni, dan2 tu teringin tahap mengidam nak makan big apple, ya, mari kita meminta pertolongan seorang suami. (sesungguhnya x dak kaitan)

abg, i tingin gila nak makan big apple donut

tgklah, mintak tolong wahid kalau sempat (kalau sempat, tima kasih en wahid) :) heheh...

ish walaupun mr shaifull hanya bg harapan, tp dlm harapan tu, aku mmg berharap sgt jadi impian, sbb dah berapa ari dah aku terasa2 nak makan bendalah tu. sesungguhnya aku adalah org2 yg berpuasa (walaupun aku x puasa ari ni, peduli apa aku).

mari kita tunggu dan lihat, adakah apa2 surprise utk aku dlm keta petang ni, abg, kalau ada inform awal, nak beli 100 plus standby utk ptg ni. :)

2 comments:

bukhairiah said...

fuhhhh big apple mmg sedap dr dunkin donuts

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - heheheh tu lah pasal :) x sabaq dah ni