Monday, September 7, 2009

belengas rongga peluh aku hoccay!

tima kasih pada my new lingerie sbb tlh menolong membelengaskan ketiak aku terutamanya. gila letih o berjalan dr ofis, naik lrt ke the mall (sambil jln sambil tanya org mana satu platform yg nak kena naik), sian aku, dah 7 thn lebih aku x berkecimpung dlm dunia lrt, mcm tu punya bangang sekali aku jadinya. sian aku.

new lingerie? pesanan utk diri sendiri, lenkali kalau nak beli pastikan ingat size betoi2, org lain yg posa, aku yg lebih2 nyanyuk plak (read: x puasa), jgn nak main sebut ja size 3 thn dulu, sudahnya aku yg letih. nak x nak, terpaksalah menapak sorang2 tadi. dah guna cubaan pujukan manja kat mr shaifull utk temankan aku, tp x jalan, eleh org lain pun posa gak, tp x daklah letih sampai camtu sgt.

ok x pa, dia x mau teman, aku p sorang2, kalau ada org ngorat aku, nasiblah (ader ker???)

on the way back ke office, haruslah menyinggahkan, bukan nama aku lah kalau straight balik. dah alang2 turun kat bandaraya tu, tersinggah kat sogo jap, alang2 dah tersinggah, tertengok plak kasut, ish bila dicuba2, cam serasi ja kalau pakai utk balik kch xmas ni, sapa yg baca ni otomatik kena belikan utk aku (ayat utk mr shaifull).

oklah letih ni nak rehat jap, nasib baik dah kena "sepam dua", mr shaifull bekalkan aku ngan milo rifqy yg kotak kecik tu, utk rifqy oklah abang oi, mmglah kenyang dr pg sampai ke tghari, utk aku lak, sekali srooottt ja dah abih sekotak, adoila, menyesal plak p sampai dua mall x beli apa2 utk disumbat dlm tekak. adoiiiii...

ish bos cuti ni, rasa cam nak turun bawah jap melawat jln tar, tgk tudung, tp duit tarak plak, errr abang, tudung termasuk dlm pakej baju raya kan? kalau abg x belikan tudung, i consider x payah pakai tudung raya ni, ok x? heheheheh...

p/s : ugutan kadang2 berbaloi utk mendapatkan sesuatu, benarkah???

14 comments:

Willie said...

Hahaha...ish takder plak gambar lingerie tuh?

CT NORAMIZA said...

willie - what??? too much la bro kalau i letak kat sini, nnt naik plak my nuffnang income :)

Anonymous said...

heeh ct akai hang sama ngan aku, aku pun tak beli tudung lagi utk raya, baju je dah ada, so bila aku ckp kat asri, raya ni takyahlah pakai tudung ya bang, terus dia jeling kat aku nanti abg bw jalan p pekan rabu kita cari kat sana...heheh akai betui

CT NORAMIZA said...

nurul - hehehehe...yalah, just imagine kalau aku x keja, mana aku "mampu" nak beli tudung semua tu, mesti depa gak kena tolong beli kan? :) adoi la...

nurul, aku ada nak cerita something kat hang, tp x boleh kat sini, aku betoi2 stress la ni, mmg teringin sgt nak jumpa hang ngan dny sekali, nak cerita, tp x tau sempat ke x raya ni :(

Anonymous said...

ala cik ct ni suspen betulah, hang balik perlis smpai raya ke berapa? ari sabtu sblm raya tu kita kua nak tak? kita p halan2 ke buka posa sama2 ke?(tapi buka pose tak boleh kot hang pun mesti nak buka pose ngan famili kan) kita kua pagi sabtu ke? nanti confirm lain ngan dny.tak pun aku p perlis ari sabtu pagi tu kan, kita jumpa kat sana.

honeylanz said...

alahai ciannye...has pun dah lama x bekecimpung dunia star LRT. mmg leh salah platform gak ;)

juedaniel said...

lenkali tanya la aku. aku kan terer bab2 LRT nihhh

pstttt... tang mana yg berlengas lebih tu?

juedaniel said...
This comment has been removed by the author.
CT NORAMIZA said...

nurul - ish kalau pagi sabtu tu mmg aku x bolehlah rasanya, dah sah2 nak masak (tolong masak sebetoinya), pastu ptg tu dah janji nak bukak posa ngan mak ayah aku.

lepas raya ok x? aku sampai jumaat kot kat sana, maybe ari jumaat malam tu ke kita jumpa? nnt aku tanya shaifull lah, tp x blh bersama2 ngan dny plak

CT NORAMIZA said...

has - :) mmg mcm rusa masuk kg, gilos punya x reti, mr shaifull tanya soalan sarkastik, awak x reti baca ke kat situ kan ada letak, station ni utk platform tu, eee geram tau.

dulu tau, tp dah lama, lupa lah..

CT NORAMIZA said...

juedaniel - eleh, hang pun sama carik station hang tuah x jumpa, pang mau???

kalau aku bgtau hang, agak2 blh dpt donut sekotak x, kalau dpt meh sini aku bgtau secara detail :)

juedaniel said...

oiii..bukan stesen hang tuah le. medan tuanku. tu kira oklaa..aku baru je sekali naik monorail. kalo star ngan putra aku tahap master

juedaniel said...
This comment has been removed by the author.
CT NORAMIZA said...

juedaniel - :) hehehehe bukan hang tuah? o hang jebatlah kot, alah salah sket pun nak marah. duit raya aku mana? ha lah nnt aku tanya hanglah ish

oi awat delete2 ni, ni mesti kes tekan 2 kali, hang posa ke dak ni, x sabaq langsung