Tuesday, September 8, 2009

big apple donut

8 sept 09 13:00 (tit tit, sms masuk lg)

kt dah p ni

la, aku x sangka betoi2 plak mr shaifull nak p belikan utk aku di tghari buta, tgh2 puasa nak kena kluaq office jln kat panas, sedangkan ni time dia tdoq, dahlah sahur pun bgn sendiri. :)

ish susahnya nak balas jasa org yg sedang berpuasa yg sanggup memuaskan nafsu aku yg x berpuasa ni. adoi la, kenaklah kitak tok bang, kenak sik nunggu ari sabtu tok? (tiru ayat pak tam) ish sian plak kat dia, aku rasa bersalahlah... :(

****************************

maybe aku dh dpt balasan tuhan kot sat2. aku melawat colonel sanders lg di tghari yg terang lg bersuluh ni. beli burger je pun, dgn semangat lepak kat surau, bukaklah bekalan duniawi tu, sekali hang, mcm nak terkeluaq bijik mata aku tgk isi kandungan tu, aikkkk, aku mintak burger apahal dpt cheezy wedges plak ni. aduiii letihnya aku walaupun x puasa.

bayangkan, aku jalan balik ke kfc jln tar tu semata2 nak marah budak tu, dlm hati dah &^()*(&^%$S#@( mcm2 dah. sekali bla aku renung batu2 tar sambil berjalan tu, plinkkk mentol terkeluaq kat atas kepala aku, durrhhh aku ni pekak ke ngok ke, td budak tu dah pesan kat aku, kalau nak burger tunggu 10 minit, pastu yg dia p bg wedges kat aku tu apahal pulak (x nak ngaku salah gak tuh)

sudahnya cheezy wedges tu aku tongsampahkan, sbb benda tu aku x bayaq, aku cuma bayaq burger saja, tu pun bila balik ofis aku tgk resit tu hanyalah utk burger saja, kalau dia charge utk cheezy wedges tu sekali oklah, tp x. apa lg, buang je lah, x kan nak tunjuk baik, patah balik ke kfc tu lg sekali, kalau aku patah balik ke kfc tu lg sekali dr ofis aku, alamatnya aku terus bawak beg, mmg aku terus balik je lah jawabnya.

sorry lah nak balik ofis lg, gila tgh2 panas ni, letih o.

*******************************

ish sianlah mr shaifull, apa khabaqlah baby besaq aku tu??? mesti dia tgh pening baca balik sms yg aku antaq kat dia tadi, pesanan2 penaja :) tenkiu abang

nnt kita makan sama2 sekeluarga ok :) - ayat mesti power

8 comments:

s@yangh@sni said...

budak kfc tu pun penat juga tu.

burger nyer ko dapat tak?

CT NORAMIZA said...

sayanghasni - burger dpt letih pun dpt :( waaaaa.... penattt

Nurhayati said...

letih puasa la tu.. ramai camtu mamai.. huhuhu
sabar je la kan.

CT NORAMIZA said...

yati - lamanya baru nampak nama yati kat sini, cuti ke? :)

zailamohamad said...

gitulah laki kan..sayang kat isteri sampai sanggup p belikan makanan tghr bute..ermm..jangan dia tukang makan udahler;p

Zura Hasan said...

huhuhu..gigih betoi kak oii...mst hangin kan buka plastik nmpk wedges jer...ermm...nk bebuke kepci jgk le ari nie...hikss....

CT NORAMIZA said...

zaila - burrppp alhamdulillah, dah kenyang dah pun, lega rasa dpt makan benda yg diidamkan, ok, hari ni baru start puasa :) hehe...

CT NORAMIZA said...

zura - hehehe tu kes terliuq lah tu, dah beli ke k ep c tu? :)