Monday, September 14, 2009

ni lah hasilnya bersyahdu2 di atas, berketung ketang di dapur

mee sup 1!



siapppp!


az, ni lah hasilnya bila anak beranak bersyahdu di atas, ayahnya plak bersilat di dapuq :)

12 comments:

honeylanz said...

hmm.. 4.02 pm. x sanggup nk tgk pic any food. x tau nape sangap aja hr nih...sahur dgn nasik kut... biasa shake HL aja...

zailamohamad said...

awat plak dok bersyahdu2??? dah nak raya ka???

CT NORAMIZA said...

has - hehehe...biasalah, badan je yg ada kat ofis, hati dah sampai pagi raya dah, tu pasal jadi camtu has :) samalah kita waaaaa...

CT NORAMIZA said...

zaila - hehehe..check n3 sebelum ni, yg rifqy pun ada perasaan tu, tgk komen salah sorang member kat situ, baru zaila paham nnt :)

Lady of Leisure said...

salam ziarah...
:)
dan salam perkenalan..

Zura Hasan said...

fuhh!!!mee sup...aduyaiii...ni termasuk dlm menu open house nnt tak?hikss...

CT NORAMIZA said...

lady - tima kasih, salam perkenalan gak :)

CT NORAMIZA said...

zura - amboi budak ni, ni menu yg ke 43 utk open house :) heheheh...

@Z said...

waa bestnya..tapi apsal nampak 2 urat mee je? yang lain2 penuh dengan hiasan..jenuh kena makan hiasan dulu baru jumpa mee..huhu aku ni tah bila nak try buat nasik ayam tah..

CT NORAMIZA said...

az - tu lah pasal, dah org served camtu, makan je lah az :) ish buatlah, nasi ayam ok gak, x susah sgt, sbb buat sup, nasi, goreng ayam, siappppp! sedapppp teringat nasi ayam buatan sendiri, boleh gitu?

Anonymous said...

sedapnyaaaa..terliuqnya..huhuhu..

klynda

CT NORAMIZA said...

klinda - klinda masak lg sedappppp! ish teringat koay tiaw goreng dlm rice cooker, slurrppp.