Wednesday, September 16, 2009

SELAMAT HARI RAYA!

aku nak ambik kesempatan yg ada hari ni (sbb esok aku takut aku nak kena buat lawatan sambil belajar ke sekitar ofis(maju junction, sogo, jln tar) sbb bos dah start cuti esok, yahooo), aku nak mintak ampun dan maaf kalau ada tersalah dan tersilap kata sepanjang perkenalan kita di dunia realiti dan juga di dunia blog ni.

semoga persahabatan ni akan kekal hendaknya, kalau jumpa tu tegurlah (sambil jeling kat budak erlyda, maklumlah bila umur dah masuk 30 ni, kadang2 x de perasaan nak toleh sekeliling nak tgk org2 yg lalu lalang, kalau dulu masa bujang, x dpt toleh ngan kepala, siap pusing bijik mata 360 darjah nak usha kot2 ada yg hensem lalu, rugi kalau x tgk :) wargahakhakhak...

kepada yg balik kg, x kira jauh atau dekat, aku doakan kita semua selamat balik kg dan selamat jugak balik ke rumah masing2...

kalau rajin tu, bukaklah website PLUS (kalau hang guna hiway PLUS lah, kalau takat balik jeram tu x payahlah bukak) utk tgk jadual yg depa dah buat utk kurangkan kesesakan. tp aku x boleh nak follow jadual tu sbbnya kalau aku follow jadual PLUS tu, aku terpaksa meng'escape'kan diri aku dr ofis. ha sapa nak jawab tu nnt, x kan PLUS nak jawab kat bos bg pihak aku kot, panggggg.

oklah, selamat hari raya kawan2. semoga ceria di hari lebaran, walau di hati tiada siapa yg tahu...allah maha mengetahui segala2nya.

adios!

35 comments:

erlyda said...

Udah² la tu wat lawatannnn kak oiiiiii.. hahahhhahahaha

ymn said...

slmt hari raya ...ahaks

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

salam hari raya buat CT & family yer .. selamat bercuti & hati2 masa beraya nanti ya ;-)

ME said...

Selamat Hari Raya CT ..

Willie said...

Balik kuching?

juedaniel said...

selamat hari raya, maaf zahir dan batin

bukhairiah said...

sama2 la kita yek...saya pon dh setat coti hari nie...

selamat hari raya...maaf zahir dan batin

atty's said...

selamat hari raya ..andai ade terguris perasaan..terkecil hati..harap dimaafkan ..

zailamohamad said...

selamat hari raya kak CT..semoga bahagia di lebaran yang mulia ini..
sempat lagi mengulor ye;p

CT NORAMIZA said...

erlyda - eh mana boleh, mana tau terjumpa lg kawan2 blog, boleh beramas mesra :)

CT NORAMIZA said...

ymn - selamat hari raya uhuksss :)

CT NORAMIZA said...

diana - insya-allah, samalah diana pun, jaga diri :)

CT NORAMIZA said...

ME - selamat hari raya :)

Zura Hasan said...

kak..

~Selamat Hari Raya Aidilfitri~

mekaseh atas segala semangat dan nasihat selama ni..hati2 balik kg nnt...eh..balik perlis ker Kuching?

CT NORAMIZA said...

willie - nope, kangar, we're going back to kch this xmas! :)

CT NORAMIZA said...

juedaniel - aik, x kan ucapan selamat ja kot, duit raya x dak ka utk mak angkat?? selamat hari raya, maaf zahir dan batin (sbb byk melawak ngan hang) :)

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - aik awalnya cuti? selamat hari raya utk bukhairiah dan family!

CT NORAMIZA said...

atty - samalah saya pun kak, tp rasanya x de apa yg akak guriskan perasaan saya pun :)

CT NORAMIZA said...

zaila - selamat hari raya! :) biasalah, bukannya apa, akak nak menolong menjana ekonomi negara.

CT NORAMIZA said...

zura - selamat hari raya utk zura dan husband! ingat pesan akak, enjoy masa2 ni, nnt kalau dah ada "org ke3", x boleh nak bermanja2 melampau cam sekarang :) heheheh...berdasarkan pengalaman

CT NORAMIZA said...

eh lupa lak, nak balik perlislah zura, xmas baru balik kch, tp thn depan abg dah janji raya kat kch! :)

@Z said...

ct, selamat ari raye dan maap zahir batin..malam sok kami dah nak balik kampong..semoga bergumbira di aidilfitri eh.. ;)

Anonymous said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI & MAAF ZAHIR BATIN..HALALKAN SEGALA MAKAN MINUM..HUHUHU..BERHATI-HATI DI JALANRAYA/LEBUHRAYA..BIAR LAMBAT ASAL SELAMAT. SELAMAT SAMPAI KE DESTINASI DAN BALIK SEMULA KE DESTINASI ASAL..HUHUHU..

DARI

KLYNDA, ABG ZAIFUL, ALONG, ADIK

CT NORAMIZA said...

az - ok, selamat hari raya utk az gak, kita ni sama ja az, muka senyum, hati di dalam allah ja yg tahu...

az, apa2 pun, aku nak mintak maaflah kalau ada salah dan silap selama perkenalan kita ni..take care.

CT NORAMIZA said...

klinda - waaaa...siannya klinda, x pa, lg 1 thn lebih ja lg, lepas tu dptlah raya kat malaysia ok! :)

klinda, ct pun nak mintak maaf, halal segala termakan dan terminum, tp hutang ttp hutang :) nnt kita main bunga api sama2 heheheh...kim slm abg zaiful, ayiesh dan fatin dan baby ok!

maslina said...

Selamat Hari Raya.. Maaf Zahir n Batin... Alang2 balik perlis, singgah la BM yea.

Nurhayati said...

selamat hari raya wat mommy rifqy sekeluarga.

maaf zahir & batin!

raya datang umah ek =)

s@yangh@sni said...

2, 3 KUCING BERAYA..
MANAKAN SAMA SI TIKUS RAYA..
2, 3 HARI LAGI NAK RAYA..
AMPUN DAN MAAF DARI SAYA..

TERLEBIH BISA TUTUR BICARA..
DISIMPAN JANGAN AMPUN DIPINTA..
SYAWAL DINANTI BERSAMBUT RIA..
IKHLAS DARIKU YANG CANTIK JELITA.

CT NORAMIZA said...

mas - selamat hari raya utk mas dan keluarga, singgah BM? next time kot, insya-allah :) baby sihat?

CT NORAMIZA said...

yati - selamat hari raya utk yati dan family! insya-allah.

CT NORAMIZA said...

sayanghasni - ecececehhhh bukan main lg pantun dia puji diri sendiri :)

selamat hari raya utk awak sekeluarga!

mas said...

sihat teramat.... buas nk menirap jer

CT NORAMIZA said...

mas - heheheh...x lama lg, mesti mas blh slim :)

erlyda said...

kiter dah cuti la kak..jumaat ptg nk blk kg dah

CT NORAMIZA said...

erlyda - bye, budak2 mmg camtu, excited bila raya, akak kat ofis lg, dedikasi dik dedikasi :)