Saturday, September 12, 2009

sedap bang!!! (ikut gaya nabill masa final raja lawak) :)

ingat lg x aku mengidam teringin nak makan donut 2 3 ari lepas? :) hehehe...

bila dah dpt apa yg diinginkan oleh perut 2 lipatan, mmg rasa lega sesangat. tambah2 lg dpt mkn alien, makan alien kau, x agak2, agak2nya kalau alien betoi yg sampai, rasanya dah lama dia ngap aku x sempat nak eja donut pun kan?



rifqy tgh menyibuk bukak plastik tu, padahal aku pun tgh sibuk nak snap gambar, maklumlah anak beranak jenis kaki sibuk :) heheheh...tp menyibuk hal2 sendiri ja tau, x penah menyibuk hal2 duniawi yg lain.

kiranya apa yg aku nak tu semua dptlah, nasib baik, kalau x, mesti aku x dpt nak raya dgn sempurna kali ni. hehehe..



tgk kotak ni aku dah senyum sampai ke belakang telinga, kiranya kalau ditengok betul2, mmg boleh bertemulah bibir aku sebelah sini ngan sebelah sana kat belakang kepala ni, :)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





sedappppppp alien tu, apa mcm, terliur x??? eleh jgn tipulah, mesti masing2 tgh telan liur tu :) wargahkahakhakhakah

12 comments:

honeylanz said...

terliur sgt². rs mcm nk berlari ke jj tepi opis nih.. tp kn sabar sampai ke time berbuka ;)

♥miss zaza♥ said...

arghhh! big apple
tp mengidam krispy cream lg!
tp x kat melaka xde krispy cream ;(

zailamohamad said...

aisey..rase macam sekarang juga nak g beli donut2 tu...

Mama Shaqeer Wife Khairul said...

askum...
salam lebaran...
ada kad raya untuk awak kat blogged saye yea...
sudi2lah amik...thanks...
askum..
~bye~

CT NORAMIZA said...

has - heheheh...kan dah ckp, sabar2, dah beli ke has?

CT NORAMIZA said...

zaza - krispy cream tu best x dik, sbb ada member cakap x best, manis, betul ke manis?

CT NORAMIZA said...

zaila - ha apa lg, dah beli ke? :) hehehe..

CT NORAMIZA said...

mamashaqeer - w'salam, ok thanks, nnt saya ambik ye!

bukhairiah said...

adeh...lapaunyer...tringat cheese donut weh...

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - heheheh...aik posa ke x ni?

ME said...

hmm duren tu last time 2 sekali jalan jer .. nasib baikla kat rawang ni takde Big Apple kalau tak dah serbu .. sabarrrr jelah .. hari jumaat ni boleh serang kat Shah Alam

CT NORAMIZA said...

ME - aik, rawang kat mana tu, kitaorang pun kat rawang gak :)