Monday, October 26, 2009

malam ni nak masak apa plak, durhhh

ish tgh pk2 ni, mlm ni nak makan apa plak, ahhh makan x penting sgt, yg penting pk nak masak apa??? err kawan2, bg idea, selalu balik penat2, masak apa yg best, blh dimakan sampai menjilat pinggan?

*

*

*

*

*

haaa??? menjilat pinggan, ct???? ish ish ish pastu perut mcm walk up apartment hang bising, sungguh x beretika...

17 comments:

Zura Hasan said...

1) masak asam pedas..perrghh...sedap tu kak....
2) goreng ayam berempah..ala,taruk serbuk kari sket...senang
3) sup sayur....berkhasiat..nk jilat pinggan pun takpe...
4) ala kak...kepci sudaaaa.....

bukhairiah said...

erm..spageti jerk...bihun sup ker...adeh...xde idea gak...

honeylanz said...

1. sup ayam
2. kobis grg
gerenti licin ;)

erlyda said...

Masak sardin ngan telur dadar sudah..tu pun sedap ;p

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

mlm nie hubby request sardin ayam brand + telur dadarrrrr ;-)

CT NORAMIZA said...

zura - aikk yg no 4 tu, mmg dah kritikal sgtlah tu :) hehehe... akak beli satay samuri kat restoran jejantas, kapooofff dah siap dinner utk semalam, keji x?

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - haaa??? bihun sup malam2, jgn buat keja, nnt x pasal2 bertambah lomak den :)

CT NORAMIZA said...

has - yapp betul tu, kalau dah malas tahap kronik, mmg buat kobis goreng, mmg sedap :)

CT NORAMIZA said...

erlyda - hehehe...sardin, lauk evergreen :)

CT NORAMIZA said...

diana - aikk camna resepi awak ngan erlyda boleh sama ni? :)

CT NORAMIZA said...

errr salah, bukan resepi lah, menu daaa..

yongazlina said...

so keputusannya masak apa mlm td... heheeh...ke cik abe yg masak....

CT NORAMIZA said...

yong - semalam beli satay samuri kat restoran jejantas, sedapppp :)

Anonymous said...

ct blend bawang merah n garlic, pastu crok kicap atas ayam yg telah digoreng tidak terlalu masak, tumis bahan yg telah diblend tadi lgi byk lg sedap dah wangi campak ayam tadi n crok lagi kicap tp jgn sampai berkuah, sedap, resepi aku reka sendiri..naim n arisa cukup suka mkan ari2 smpai mata tumbuh ketumbit..heheheh

CT NORAMIZA said...

nurul - haaa pandai pun masak, nnt aku p umah hang, hang masak tau :)

zailamohamad said...

zaila makan roti letak tuna spread je..xleh makan heavy pasai badan yg dah ngembang ni!!

CT NORAMIZA said...

zaila - akak pun sama zaila (bdn membelon) tp makan ttp makan :( huhuhuuuu...