Wednesday, October 28, 2009

rentetan dr n3 sebelum ini...

sms kt mr shaifull.

mrs shaifull to mr shaifull : Abg, ptg ni nk beli tali skipping kt kedai cina ada x?

** untuk makluman, kedai cina ni adalah yg paling hampir ngan rumah, x perlu bersesak di tempat2 lain

mr shaifull to mrs shaifull : ADA, AWAT NAK JD KANGAROO LAK

ohhh sgtlah memedihkan mata aku bila mr shaifull reply camtu. hehehe tp dia x tau lg 'niat suci murni' aku nak mengepow dia. x pa, ptg nnt baru kita xplain niat sebenar kita, masa tu nnt kita tgk agak2 dia nak jawab apa dlm keta. nak x nak mesti dia kena layan gak "azam" aku tu.

utk kawan2, kita pasang azam, mestilah azam yg x menyusahkan diri dan dompet duit cabuk (aku punya la tu) kita tu. biar menyusahkan org lain x pa. :)

*** mr shaifull dah pandai guna perkataan awat setelah asuhan & didikan hampir 7 thn

*** pagi td bfast makan nasi goreng, paru goreng sambal, telur mata, air nescafe, lunch mkn mihun sup, kek lapis, air masak. itu kah namanya nak turunkan berat badan? sila lempang aku ngan kaki sekaranggg!!!

18 comments:

erlyda said...

caiiyokk..caiyookk! selamat berjaya

honeylanz said...

make sure beli yg berat. if ringan payah nk melompat ;)

CT NORAMIZA said...

erlyda - tenkiu tenkiu!

CT NORAMIZA said...

has - ok, nnt saya carik yg berat ok!

Willie said...

Pau mengepau? Hahaha...korok le si suami.

bukhairiah said...

menu breakfast y mmg akan mengkuruskan anda...

inabu said...

makkkk aiii menu sehari pun beribu kalori, camna nak turunkan berat badan camtuh, fenin2...

CT NORAMIZA said...

willie - yes, mun cam ya baru baguss bah :) jimat duit kamek

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - aippp mcm perli ja ni, serius ke? :)

CT NORAMIZA said...

inabu - hehehe...beribu ka camtu, bkn puluh2 ka :) hehehe matilah

yong said...

takpa ct...kalu menu camtu ada la aku kwn nanti...hehehe...makan tetap makan...skipping tetap skipping...baru balance..hehehe

AkuPunyaCerita said...

posa ja ct...mesti cepat turun. takpun, mkn tghari je, tp make sure amik dlm kuantiti yg skit n balance. aku dah try, hehehe. Aku ni tang muka lambat nampak kesan, tang lain dah buleh nampak dah...vangga nih...hehehe

Nurhayati said...

hahahhaa.. sangat kelakar enshaifullmu tu.. ada ke nak jadi kangkaroo.. hihihi

@Z said...

itu bukan bekpes.. tu menu nak bukak pose namanya.. aku skg makan nasik separuh pinggan je (lunch & dinner).. dgn harapan pipi dan dagu aku akan mengempis huhu..

CT NORAMIZA said...

yong - balance ka camtu? tolongggg

CT NORAMIZA said...

along - tidakkkkkkkk kalau hang dah mula nampak kesan, aku pun dah mula terkesan ni, kesan2 makanan yg aku makan, dah berkumpul selonggok kat perut, gilaaa

CT NORAMIZA said...

yati - heheheh...gelak jugaklah, walaupun geram

CT NORAMIZA said...

az - huhuhuuu ye ke az menu bukak puasa camtu, awat aku rasa mcm utk mkn pagi2 je ha???