Thursday, October 29, 2009

waaaaaaa...

letihnya, aku nak tukaq template baru, yg cantek, sekali hilang plak links2 kengkawans semua, adoiiiii nak kena kelebek bendalah tu plak, kalau mcm ni, x payah lompat tali skipping pun x pe, asyik dok kelebek benda ni boleh terbakaq kalori aku huhuhuuuuu...

20 comments:

yong said...

takpala...cari pelan2...tenang2kn fikiran...tp jgn bos hang kacau dh...abis semua idea melayang

Zura Hasan said...

mmg hangin kan klu link2 sume tu ilang...ntah nape la yg complicated sgt klu nk tukar ape2 kat blog nie...tu blm lg klu tetiba x bleh nk copy paste...huhu..sabaq ja la...

AiNeRzA said...

Mmg mcm tu kalo nak tukar template...blom nak buat banner sendirik lagi...ahaks...blh pecah kepala woooooo~~buat cincai-cincai jer kalo time keje...kalo kat umah...blh diketuk dek si somi sebab dok godek template...leka sangat...hahahahha

bukhairiah said...

fuh...click2 pkai jari pon leh ilang kalori ler..dasat...huhuuhu

Anonymous said...

ct dah tukar ke cl hang. aku smbug dlm ni je lah sbb nak sms mlm tadi bat kong, naim main game. hehehe hang berskipping plak, awat berat badan hang? aku pun tak smpai lagi 53 kg, baru 51 heheheh, x pe ct hang tunggu rifqy umur 2 tahun setengah bila dia dah pandai naik turun tangga masa tu berat badan hang mesti boleh turun smpai 45kg, percayalah tak pun suruh rifqy belajar jadi nakal ngan abg naim n kakak arisa...ct nanti umah asri siap tahun depan hang mai tau, aku masak siakap sweet sour kat hang, aku dah pandai masak, smpai mak mertua aku boleh simpan sos dia nak curah kat ikan goreng biasa esok harinya....ehehheeh

CT NORAMIZA said...

yong - tu lah pasai, kalau bos kacau dgn2 bos satgi aku bakaq kalori dia sekali :)

CT NORAMIZA said...

zura - zura, kalau followers hilang cemana ha?

CT NORAMIZA said...

ainerza - huhuhuuu x dak laptop sendiri, x blh nak kodek kat umah

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - mana x hilang kalori yang oi, dah kemarahan tu membakar sampai otak kepala, tu sbb kalori boleh terbakaq sekali, ada paham? :)

CT NORAMIZA said...

nurul - alhamdulillah, nurul dah pandai masak (lariiiii) :)

honeylanz said...

bkn list kwn2 tu ada kt bloglist ke?

Willie said...

Sila sila tukar. Hehehe

CT NORAMIZA said...

has - ada, tp nak gak tempek kat tepi ni, try lg sekali td, tp hilang lg, waaa letih dahhh

CT NORAMIZA said...

willie - hehehe u ni mcm mr shaifull lah, dia dah boring gila tgk template yg sama, kalau followers hilang camney ha willie? pening palak mek kinek tok asyik memikir benda ya jak

Nurhayati said...

sbb tu la yati tak tukar2 template.. nanti kang ada je mengong je.. sbb tu gak la blog ku tu tak cantik.. putih je hahaha

CT NORAMIZA said...

yati - laa ingatkan nak tlg bg cad ke apa ke, sekali dia bg kata2 yg x membina template blog ni pun huhuhuu...

yong said...

issh..ishh aku pun tak pandai nak tolong..hehehe aku kn beginner...

CT NORAMIZA said...

yong - hehehe nasib baik aku dah expert :) hehehe lariiiiiii

yong said...

takpa hang dh expert nt leh ajaq aku..

CT NORAMIZA said...

yong - heheheh sejam RM60 aku charge x mahal :)