Monday, October 12, 2009

sukatilah tajuk apa pun

kepala tgh berat, mata tgh berpinar, dahi tgh sakit, rasa mual gila, rasa nak telan je ubat selsema yg dr bg last week, aku rasa nak tdo lena diam2, x nak gangguan, dahlah ada sesetengah org x nak paham perasaan org lain, pk diri sendiri je.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

ada x sesapa nak teman aku p shopping, kalau x dpt shopping byk2 pun, at least dpt temankan aku p jumpa optometrist? semua yg kat atas tu berpunca dr my spectacles. tp bila dah hubungkait, tension wooo :( tolongggggg malas nak jalan ke sogo

8 comments:

miela77 said...

Salam..rileks..daku pun baru je tukar spek mata.. rasa cam tu gak b4 this..sungguh menyakitkan hati..

Dalam pada tu nak jemput..meh join Miela77 Aksi Di Aidilfitri Contest lak dan berpeluang memenangi hadiah bernilai RM40 keatas..tinggal 4 hari je lagi.. http://miela77.blogspot.com/2009/09/miela77-aksi-di-aidilfitri-contest.html

Promosi UK Antivirus Formula Bio-Tech Herbal 5ml 3 botol hanya RM55 termasuk pos laju..sesuai tuk demam, selsema, batuk, gejala ILI, cegah H1N1, asma, dan pelbagai penyakit lain..order ke Miela.77@gmail.com

Willie said...

Kesian...cari teman shopping? Hahaha

CT NORAMIZA said...

miela77 - hehehe...sama juakah?

CT NORAMIZA said...

willie - yap, teman shopping yg sama2 shopping, bukan setakat temankan je :)

bukhairiah said...

sian dia...huhuhu mrs bubu kt melaka...xdapek den nk nolong eh...

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - jomlah dtg kl, temankan saya pegi sogo :)

honeylanz said...

beshnye if dpt ke sogo! nk cr bj keje. situ semua cun2 kan

CT NORAMIZA said...

has - masa sale raya ari tu, saya x beli baju raya, tp beli baju keje, sbb cantek & murah :)