Thursday, November 26, 2009

:(

durrhhh hati o hati, awatlah hang keras sgt, hati o hati pasai pa hang susah nak lupakan apa yg org buat, hati o hati..

tepon mak pagi tadi..


mak : x seronok la cik (panggilan mak kat aku kdg2) x balik

atiey : x pa la mak, bukan raya posa pun

mak : mak p masjid org dok tanya ja, cik x balik ka?

atiey : o ya ka :) (masa ni hati aku dah ujan)

mak : lenkali jgn buat dah mcm ni, kena balik lah, mak x seronok

atiey : x pa la, depa ada

mak : hmmmm lenkali kalau x dak duit nak balik, mak bg lah

mak, antaq lebih sket, Year End Sale dah sampai ni :) heheheh...tu la mak, ada ja solution dia nak bg kat aku bila ada ja alasan aku bg kat dia. duit blh dicari, tp mak ayah hanya 1 ja di dunia ni.

tp walau apa pun yg aku tulis kat sini, satu ja yg aku nak semua org tau, AKU SAYANG MAK & AYAH AKU X TERNILAI WALAU DGN APA PUN..

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA UTK SEMUA, peace no war!!!

14 comments:

erlyda said...

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!

yong said...

selamat hari raya aidilADHA....sama2la kita raya kt kl yer...

CT NORAMIZA said...

erlyda - selamat hari raya dik! :)

CT NORAMIZA said...

yong - heheh selamat hari raya! ish rasa2 mcm nampak teluk kemang ja :)

bukhairiah said...

selamat hari raya aidiladha

yong said...

teluk kemang tu hang pi balik hari ka tidoq sana.....(fikir kejap)....

Willie a.k.a Reptoz said...

Selamat bercuti ye?

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - selamat hari raya :)

CT NORAMIZA said...

yong - jap, aku pun tgh pk lg ni :) heheheh

CT NORAMIZA said...

willie - thanks, bro :)

maslinamansor said...

Selamat Hari Raya

CT NORAMIZA said...

mas - selamat hari raya utk mas gak! :)

AkuPunyaCerita said...

selamat hari raya aidiladha...
kalo esok pakai t-shirt ngan seluaq jeans ja keluaq jalan takpa dak? bukannya nak pi raya pun...jalan2 ja..

CT NORAMIZA said...

along - awat plak x blh, sapa nak pakai baju kurung p shopping brg umah along oi, haru la hang ni.

tp aku dah tukaq plan plak, shaifull call td ajak p umah makcik aku di seremban..