Wednesday, November 25, 2009

we were warned!!!

hikkssss aku pun x nak kalah gak. ingat org lain ja boleh feeling2 2012, aku pun blh gak. where there's a will, there's a way. bluekkkk

tp aku x blh nak dating cam org lain, aku terpaksa ubah sket concept tu, jadi girls day out. :) fun gak.

berbekalkan semangat yg tinggi dan berkobar2 nak tgk gak ni, gigih la wani p beli tiket tu masa ari sabtu, sampaikan budak yg jual tiket tu ulang2 kali azan kat telinga dia, ****** morning, ****** morning, bukannya apa, budak tu pun takut salah jual tiket, maklumlah, jarang budak2 muda mcm dia (termasuklah aku hehehe) nak tgk wayang pagi2 hari camtu.

bila misi membeli tiket dah selesai, berkobar2 tunggu hari kejadian tu :) best siot, rasa mcm spy nak siasat kes juta2 ja lagaknya, jalan asing2, bukannya apa, utk keselamatan diri.

stesyen berikutnya, KLCC! yeaa dah sampai.



kalau dah misi tu dr tempat yg x sepatutnya, mmg masa tu limited sangatlah, kiranya sempat tgk movie tu, pastu terus balik ja lah. lunch pun telan popcorn dlm tu ja, mendidih perut haku.

next time nak buat 'keja gila' camtu lg lah. besttt.

p/s - abg, cita tu mmg best tahap dewa kalau tgk kat TGV/GSC, kalau setakat tgk kat LCD 32", apa baranggg beb :) wargahkahakhakaha

20 comments:

Anonymous said...

LCD 32" TU KIRA BUKTI SEMANGAT SETIA KAWAN KAMI 2 BERANAK BIARLAH KAMI 2 ORG TGK DVD JE TAKPE JANJI BLH TGK DGN ANAK....ANAK TU KAN KE 1 AMANAH, RUMAHKU SYURGA KU...APA BRG...( IKUT STYLE ADIK ASHRA ) G TGK KAT CINEPLEX

Wanniey said...

haha... bila misi seterusnyer???

Nurhayati said...

hahaha keje giler yg fun ;)

zailamohamad said...

tak ajak kita pon;(
hahahahah!!

honeylanz said...

x tgk lagi...

CT NORAMIZA said...

anon - tu adalah salah satu contoh ayat org dengki :) wargahkahakah nak gelak ka nak kesian x tau ish ish ish bestnya, screen besaq gajah, sound system canggih, makan pop corn, minum coke, fuhhhh sedapnyaaaaaaaaaa layan 2012

kalau tgk kat umah, kejap2 eqy berdiri dpn tv, kejap2 eqy nak susu, kejap2 eqy nak peluk, mana best :) kihkihkih..

CT NORAMIZA said...

wani - rasa cam nak tgk jump tu plak, x pun avatar, errr 'diaorang' ada meeting apa plak lepas ni ha? :)

CT NORAMIZA said...

yati - mmg pun, gila tp fun! :) hehehehe...tgk baju pun dah paham kan yati, time mana kitaorang tgk tu :) shhhh

CT NORAMIZA said...

zaila - bukan x nak ajak, tp x sempat nak toleh kiri kanan pun, punyalah laju nak completekan misi tu :)

CT NORAMIZA said...

has - pegilah tgk, best, x rugi pun :)

Zura Hasan said...

kak...org pun tgk kat LCD 32"..tp ditambah dgn Sony sound system hifi surround..mmg class la sket,kan...huahuhauha...ajak hubby tgk kat wayang..tup tup ptg tu bw balik dvd..hangin jer haku.....haishhh...

tp cite tu mmg gempak siott...ishh..cmner la klu terpisah time air naik tu...huhuhu

CT NORAMIZA said...

zura - kalau jd camtu, kalau bukan kiamat, kita blh usaha lg nak sama2 kan, tp kalau dah nama kiamat, mmg x sempat nak selamatkan diri dah :( huhuhuuu

Wanniey said...

Pas raya ni diorg kan nk gi EMS??? Big boss tu gi ker???

Anonymous said...

AKU CAKAP KAT BOSS KORANG TIAP SORANGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

CT NORAMIZA said...

wani - x tau lg, kalau pegi, mmg ku lawati lg sekali KLCC itu heheheh...

CT NORAMIZA said...

anon - eleh, x herannnnnnnn :p bluekkk

Wanniey said...

Saper cik Anony tu??? Dengki nyer dier??? :p

AkuPunyaCerita said...

aku pun dpt tgk dvd je. nak pi tgk ber3 beranak, takut budak tu boring. nak pi tgk ngan geng, ari cuti payah dah...napoknye nak kena buat cam hg jugak la...huahuaaaa

CT NORAMIZA said...

wani - hehehe anon tu abang shaifull :)

CT NORAMIZA said...

along - ha kena buat cam aku lah, kalau x sampai ke tua x dpt tgk cita best :) ambik pengajaran tau

errr along, nampaknya hang senasib ngan shaifull tgk kat tv sajork wargahkahkahaka