Wednesday, November 18, 2009

bowling tournament - sunway mega lanes

ari ahad, b4 mr shaifull pegi kursus kat melaka, dia ada join bowling tournament, organized by I*K. meriah gaklah, semua ahli kumpulan dia dpt cabutan bertuah, semua ok, KECUALI mr shaifull. aku tanya dia, apa tangkal dia pakai sampai camtu sekali??? herannn



gambaq tu ja yg berjaya disnap oleh adik, dgn keadaan kereta yg bergerak laju, aku pun x paham pasai pa mr shaifull nak laju2 sgt nak masuk parking, padahal parking kat depan tu ja.



EUPHORIA By Ministry Of Sound, o kat sini rupanya bendalah tu. :) hehehehe...



aku ni dah ready baekk punye, sekali rifqy buat muka heran plak tgk mommy, apa yg dia heran sgt pun aku x tau, padahal tiap2 hari jumpa. pelikkkk

bendalah tournament tu start kul 2.30, adalah lewat 2 3 minit. aku lepak makan2 ngan adik kat dlm tempat bowling tu gak, senang sket, x payah nak jalan jauh2, satgi jalan jauh2, rugi lemak2 yg aku dah kumpul sekian lama ni. dr pemerhatian aku yg asyikkkkk la dok ulang alik p midvalley (mcmkan x dak tempat lain di kl ni), sunway pyramid ni lg besttttt, hanya aku yg x reti nak ubah angin, abangggg lepas ni kita pegi sunway pyramid pulak ok. :) sian anak dok umah ja hehehehe...ok x ayat tu?



adik pun, ambik gambaq sampai x dan org tu nak habih bercakap. hohhhh



ni cara2 nak sabotaj gambaq aku lah ni, ada ka blur camtu ja pun, x membina ummah langsung.



ha sket hari lg, aku blh ganti beruang panda, x payah p jauh2 nak tgk panda, p country homes pun blh tgk, ni sejak2 aku pakai contact lense lah ni, sekedebuk eyebag mai tenggek kat situ, TERIMA KASIH KANTA LEKAP! :(



ish ish ish gambaq hitam mcm ni pun nak letak, x kira aku nak letak gak, ada aku kesahhhh??? nnt2 aku gak yg nak tgk.



hahahahahah..akhirnya aku dpt gak balas dendam yg sebenaqnya x adjust mode ambikkk sama2 hitam melegammmm

22 comments:

norhaizan said...

kak CT, anda telah di tag..hihi..bila2 free sila la buat yer..

CT NORAMIZA said...

aizan - hehehe adoi la, nnt akak p jenguk ok

honeylanz said...

cantik gak tmpt nih..rugi lak x masuk melaka town hr tu...

CT NORAMIZA said...

has - melaka town tu kat belah mana lak?

Zura Hasan said...

hehehe..mmg fenin kalo masuk sunway ni...mau parking kat belah hilir pi cari kat belah ulu...

sejak dh pas renovate ni, mmg tamak giler besaq dia...

zura slalu pi pun mmg x penah tawaf abis...balik balik pi kat butik renoma,tmpt laptop, tmpt mkn..tu jer...hiksss....

tp akak dok kl byk choice gak..kitorg ni asyik sunway,summit,pkns,alam sentral...tu jer..yg byk ulang ioi,giant, tesco, sbb tu jer yg dekat dgn umah...hahaha

maslinajohari said...

knpe rifqy bt muka masam je...(pic ke-5)

CT NORAMIZA said...

zura - akak pun nak kata dekat x lah dekat sgt, busuk2 pun half an hour gaklah nak sampai KL, tu x tolak campuq bahagi darab ngan jam lg :( huhuhuuu

CT NORAMIZA said...

mas - dia jeles kot :)

yanz said...

aku rasa kan gambar yg rifqy dok tgk hang tu, dia heran laa, pasaipa mommy dia tu over sgt posing amik gambo, lebih2 lak dr dia...kuikuikui... buat takat gambo tu je, yg lain pon....hahhahahaha...

yanz said...

eh bukan buat, bukan setakat gambo tu je...yg lain pon sama..hehehe..

zailamohamad said...

jeles haku ngan body akak!!!
~~perasaan jeles yang diiringi suapan makanan yang tak henti2~~

AkuPunyaCerita said...

hahahah...prihatin sungguh yanz kan

AkuPunyaCerita said...

sunway pyramid mmg best, mmg lambat nak abih tawaf dlm tu. dah lama tak main bowling, raya haji nak ajak wak main bowlinglah...tah2 dah x dak skill...huhuuu

CT NORAMIZA said...

yarn - eleh, dia jeles lah tu, tu pasai dia buat heran tu yarn heheheh...

CT NORAMIZA said...

yarn, lenkali nak kutuk aku sila pastikan x dak typing error no, satgi mimah mengamuk :)

CT NORAMIZA said...

zaila - jom kita suap sama2, akak pun sama dik oi, tu hanyalah ilusi gambar semata2 :)

CT NORAMIZA said...

along - hangpa mmg, bab2 aku mmg prihatin, pang sorang sedas baru berakai

CT NORAMIZA said...

along - lorrrr, hg bg idea plak dah kat aku, drpd dok melangut kat umah, baik main bowling kan, heheheh idea sudah mari, tp nak up sket boleh dak, kalau main kat melaka lg best kot :)

AkuPunyaCerita said...

itu la ct, dr dok melangut pas semayang raya tu, baik kita berlibur mengeratkan silaturrahim. pas main bowling, tgk wayang pulak, nanti blk umah dah letih, mesti tidoq nyenyak ja. baguih gak idea hg tu, alang2 baik pi luaq dr KL/S'ngor ni...jeng jeng jeng

aik, hg pun tak blik kg ka?

CT NORAMIZA said...

along - x la along, x balik. aku da boring dlm kl dlm selangor, nak p melaka blh dak? :)

AkuPunyaCerita said...

ish...hg tak cemuih ka dgn melaka tuh? dah la jln sehala sesaja... aku rimaih betoi dgn jln dia. ka ada apa2 sentimental value kot...hehehe

CT NORAMIZA said...

along - entahhh lah, x tau, tp mmg suka sgt p melaka, dan aku rasa mcm ada ikatan dgn negeri tu, rasa tenang ja bila p sana