Wednesday, November 18, 2009

C untuk mommy, C untuk rifqy




satu C untuk mommy relaxkan minda, satu C untuk rifqy comotkan muka :) rifqy baru nak berjinak2 ngan chocolate, kalau x, jgn harap dia nak mkn, mesti dia muntahkan balik, tp mommy x nak rifqy mkn byk2 sgt, nnt mommy kena share ngan rifqy kuikuikui..

tp betoi ni, mommy x nak rifqy mkn byk2 sgt, nnt gigi rongak, x hensem, ayah kata. :) bukan mommy kata

8 comments:

zailamohamad said...

aisey, nape semua orang rajin membaca ni;P

Nurhayati said...

hihi bagus ni umpan anak makan cekelat, mommy lak baca magazine hehe

zara pun dah pandai makan cekelat.smlam dia makan ferrero rocher senyap2x..hampeh tul..patut la diam.

CT NORAMIZA said...

zaila - membaca tangga kejayaan :) hehehehe...bosan la dik, x dak benda nak buat

CT NORAMIZA said...

yati - ha??? mkn senyap2? comot x?

ari tu rifqy 'curi' minum nescafe dlm tin kitaorang senyap2, lg menakutkan, masa tu otw p melaka kot x silap, kami tgh sibuk2 nak ambik beg kat bonet, dia plak sibuk copet nescafe tu, sbb sblm tu dia dah mintak tp mommy x bg :( huhuuu

yong said...

ct.. naper yer..budak2 suka sgt benda yg kita x bg..kita nk makan pn kena sembunyi2....

honeylanz said...

ery blom pandai lg..dia rasa je choc pastu dia muntahkan balik..huhuhu

CT NORAMIZA said...

yong - depa kan masih baru di dunia fana ni, mestilah depa nak cuba semua benda ina oi :)

CT NORAMIZA said...

has - rifqy pun camtu dulu, mmg dia muntahkan, tp la ni dia dah rasa sedap kot, tunggu jelah has, nnt mesti x larat nak angkut coklat plak :)