Wednesday, November 18, 2009

patutla abang asyik merajukkkk ja...

setau aku, mr shaifull bukanlah org yg jealous. (abg, betul ker?) :)

tp sejak last week aku baru dpt access ke yahoo mail aku, sblm ni pc ni pening dan gelong, mmg x blh nak bukak langsung email yahoo tu, so sesapa yg email aku kat yahoo, tp aku diammmm ja, aku bukannya nak putus sahabat or putus sedara atau putus haid, tp aku x blh access dan x blh jenguk langsung inbox tu, sampailah dah beribu.

so bila dah boleh bukak ni, aku dlm usaha nak delete email2 lama yg bukan2, dr sapa2 tah. sekali aku tgk rupanya ada 3 4 email dr budak ofis lama aku. budak tu pun agak pening, aku dah x reti nak explain ngan bahasa apa lg, dia tetap ajak aku lunch sama2, ajak tu ajak ni, sampai letih. padahal dia bukannya x penah nampak mr shaifull ulang alik ambik aku kat ofis dulu masa aku tgh sarat tu, tp dia nakkkkk jugak.

amatlah x paham, padahal belum kawen lg tu.

barulah aku paham, email tu start dr bulan julai ari tu, berturut2 masuk kat inbox, patutlah sejak dr tu, mr shaifull mcm ikut2 sempat ja hangin dia nak datang, rupanya pasal email tu.

dahlah abang, bini abang ni masih waras lg, x penah terlintas nak menduakan abg. kalau betullah abg asyik hangin ja sbb email tu, i mintak maaf ok.

tp kalau jadi madu azrinaz mazhar hakim, 2 kali pk gak tu :) heheheheheh...(perasan nak mampus)

21 comments:

yong said...

takpa ct...jeles tandanya sayang....

erlyda said...

tp kalau jadi madu azrinaz mazhar hakim, 2 kali pk gak tu :) heheheheheh...(perasan nak mampus)<-- jangan kak..kang kena kejar ngan parang kontot baru tau..tak terlari nanti sebab menahan gelak cik abg lari sambil bawa parang kontot huhuhuh bawa sabit rumput lg senang kan..hahahha lari topik ;p

maslinajohari said...

jeles dalam diam tue....

CT NORAMIZA said...

yong - kalau jeles bgtau x pa gak, ni masalahnya dok diam, payah payah :)

CT NORAMIZA said...

erlyda - :) hehehehe parang kontot ha???

CT NORAMIZA said...

mas - tu lah pasal, kalau cakap terus terang senanggg, ni diammmm susahhhhhh :( huhuhuuu

yasmine said...

ok la tu...jeles best skit...huhuh

CT NORAMIZA said...

yasmine - kita tunggu apa kata tuan punya badan bila dia balik kursus nnt :) heheheh

@Z said...

apsal laki aku tak penah jeles pun huhu...

CT NORAMIZA said...

az - kita tunggu mr shaifull balik kursus, baru tau apa jawapan dia, ni dia blm baca lg ni az :) mana tau kot2 dia x mengaku, sbb selama ni mmg dia x penah jeles pun

AkuPunyaCerita said...

huhuu...laki aku pun tak penah jeles pong!! buat lah apapun, sengaja atau x sengaja nak bg dia jeles, harammm! untung hg ct...

CT NORAMIZA said...

along - ish hangpa ni x paham2 kot, aku cerita kat sini mr shaifull x penah jeles selama kami kenal, tu yg aku cuba nak pancing dia, bila dia baca benda ni, dia nak mengaku ke x, ish nak kena xplain pulak kat budak2 ni, haruuuu

CT NORAMIZA said...

errr along, kita kalu, selalu jeles ja kan? :) heheheh

honeylanz said...

huhuhu.. cian lak x pasal cik abe merajuk.. tp org yg send email tu x patut tul..

CT NORAMIZA said...

has - dah x larat nak xplain dah has, dia ttp x nak paham, gasaklah, asalkan saya x layan kan?

Zura Hasan said...

hehehe...biasa la tu ,laki....
tp bkn kite layan pun...24/7 asyik ngadap muka dia takyah la jeles2 ckp kat abg...

tp kan kak, kalo diorg yg buat, mcm takdak perassan jer dia buat kite...lg sakit hati tu kak oiii....(hehehe...off topic sat..)

CT NORAMIZA said...

zura - heheheh betoi kan, org laki kalau dah ada org lain, mmg dia x peduli ngan kita dah, kiranya akak ni isteri solehah lah kan :) wargahakhakah izinkan aku bergelak sakan

AkuPunyaCerita said...

ct,
kita ni sensitif, pikiaq pjg (konon) tu psl selalu jeles...plg tepat aku rasalah kan, kita rasa tak secure kot...

atty's said...

sesekali jeles..ok gak ..hehehhe ..

CT NORAMIZA said...

along - mmm menarik ayat last tu, kita rasa x secure, hehehe...

CT NORAMIZA said...

atty - betoi tu kty, kalau x jeles langsung, parah gak tu