Friday, November 20, 2009

xtvt malamku, heheheh...



wahhh siap berstokin tu, manalah agaknya aku p semalam kan? blk dr office smlm, kak ida (my neighbour) bgtau aku mlm ni 'on'. so aku tanya dia, kalau aku nak start semalam boleh x? dah dia kata ok, lgpun semalam 'cikgu' tarak, so just buat sendiri2 ja lah. aku pun apa lg, bergegas buat semua keja2 yg sepatutnya, 8.30 sharp aku dah ada kat depan gate :)

nak keluaq berpoya poya berpoco2 kenalah semangat kan? aku jejak ja kaki dlm keta kak ida tu, aku boleh dengaq suara rifqy menjerit, alah, mcm aku nak keluaq umah setahun, padahal sejam ja pun, kat lorong sebelah tu ja pun, kak ida bawak keta sbb nak bawak speaker bagai. mmg excited lah, maklumlah jarang bersosial dgn jiran2 tetangga.

buat kat umah kosong, nasib baik tuan umah tu bermurah hati nak pinjamkan kawasan umah dia, kalau x, x merasalah berpoco2 :)



mlm ni ada lg, err abang, jgn lupa beli makanan sedap2 tau, i balik kita makan sama2. heheheeh...

p/s : nasib baik umah aku x disita, cukainya x dibayar, bila dah dpt surat dr MPS, boleh pulak ari ni dan2 nak p bayaq, heran heran (sambil garu pala yg x gatal, ish rambut basah plak :) wargahakhakahkahk)

25 comments:

Wanniey said...

macam kenal jer stokin tu... ahaks..

CT NORAMIZA said...

wanniey - apa lg, jom membaling :) hehehehe..kenangan tu kenangan

CT NORAMIZA said...

wanniey, pasal pa blog wanie not found ha???

Wanniey said...

haha.. da delete da... haha...

honeylanz said...

ni untung duk taman kan..byk aktivit dgn jiran tetangga. has kenal 3 org je jiran. kiri, kanan & depan ;)

CT NORAMIZA said...

wanniey - gatalnya, pegi buat balik

CT NORAMIZA said...

has - ni pun dah setahun lebih duduk sini baru nak 'bersosial' ngan neighbours, kalau x, jgn harap, asyik la dlm umah

Anonymous said...

BAB CUKAI TU PASAL PA ORG LAIN BAYAR ORG LAIN LAK GARU KEPALA...ISH3(MCM ADIBAH NOR)....UWAAAAAAA...RANAP DUIT CLAIM DEN:(

CT NORAMIZA said...

anon - hehehe tu nafkah namanya bang :)

@Z said...

bestnya..aku sampai skg tak reti nak menari poco2..

Willie a.k.a Reptoz said...

Oh yeah...poco poco...

AiNeRzA said...

Ingat nak pi main bola sepak...hahahaha

erlyda said...

wahhh dah joget poco2 skrg..lps ni kompenn ramping pinggang =)

AkuPunyaCerita said...

rambut basah??? wink wink

ct, aku try produk baru, 3 hari sekali buat eksperimen... waargghakahkah... tp berkesan!! gelong dahhh...

CT NORAMIZA said...

az - alah aku pun bukan terer sgt, tp yg bestnya, balik ja basah baju beb, peluh :) heheheh

CT NORAMIZA said...

willie - heheh...kitak dah balitkah?

CT NORAMIZA said...

ainerza - hehehe akan datang

CT NORAMIZA said...

erlyda - insya-allah, harap2nya, jgn makin kembang dahlah huahuahua

CT NORAMIZA said...

along - aippp jgn dibincang di sini, balik satgi aku sms :) wargahkahakahk

Mrs Azuhaizat said...

syoknya ada geng dekat rumah, lepas ni lemak-lemak lebih tu semua akan pecah...tp kan x da makna la klu lepas tu hang balik balun makanan sedap2...he..he..

Zura Hasan said...

wah!!

caya la kak berpoco2.....nnt balik kg leh ajar org kg plak..depa tak tau lg tu....

tp ade dgr org kate rentak tari (wah!!mcm sehati berdansa plak) poco2 tu mcm tanda org kristian tu..(ala, yg diorg buat tangan kiri kanan atas tu...)wallah hu a'lam....

zailamohamad said...

perghh..semangat tuu..Zaila suka lagu poco2 tu

CT NORAMIZA said...

suharti - mana boleh x dak makna, aku kumpul balik, pastu pecahkan balik, kan bermakna tu :) heheheh

CT NORAMIZA said...

zura - org kg x tau??? apa plak, mak akak dah lama buat bendalah tu, akak ja baru nak berjinak2. hehehe ala mcm yoga gaklah, org kata x blh kan, tp bg akak, bergantung pada niat gak kan, wallahua'lam

CT NORAMIZA said...

zaila - dia ada mcm2 versi kan, tp yg rancak tu mmg best sgt :) rasa x nak berenti