Wednesday, November 11, 2009

help me pls!

virus buntu menyerang kepala otak aku. dgn mcm2 benda yg aku pk masih x settle2 lg, kek, bilik, baju dah tempah tp blm siap lg, nak pegi johor ari sabtu atau jumaat malam, bilik di melaka, hishhh berasap lubang telinga aku nak pk semua tu.

boleh x kalau aku nak gajikan org tlg pk kan utk aku benda2 remeh camtu? patutlah semua bos ada pa kan, kalau pa lupa nak pk semua tu utk bos, so bos boleh salahkan pa sewenang2nya, walaupun pa (akulah tu) ni pun mcm2 benda nak d pk dlm kepala. huuhuuuhuu...

oleh kerana aku buntu, dan mcm2 benda nak d pk dlm kepala = sarat, apa kata hangpa plak tolong pk kan utk aku, apa benda aku nak update dlm blog ni, ala, lebih kurang cam CPM buat gaklah, tp dia buat n3 utk readers dia bg soalan2 utk dia jawab. aku lak, pusingkan sket cara tu, aku mintak bantuan kawan2 plak, bg idea apa benda yg kawan2 rasa boleh aku nak mencarut merapu kat sini, boleh x????

tolong kami bantu kami...heheheh...

14 comments:

Willie a.k.a Reptoz said...

masalah kehabisan Idea? Masalah besar ni. Aku pun sik boleh tolong.

CT NORAMIZA said...

willie - :) kihkihkih, mun kitak sik blh nolong kamek, waaaaaa...

atty's said...

kty pun tgh cari idea nie..sambil tahan gigi sakit ni ..

CT NORAMIZA said...

atty - heheheh..x pegi dentist lg ke kak? jgn tunggu lama2 nnt lama2 ...

zailamohamad said...

akak ceritalah sal macamana akak jaga kecantikan diri..muka akak bersih je Zaila tengok..apa rahsienya;p

CT NORAMIZA said...

zaila - ya allah, jgn buat lawak gaban pagi2 ni dik oi, kecantikan diri apa nya, ni semua natural beauty :) wargahakhakahkahka lariiiii

yong said...

aku x leh nk tlg kalu bab2 idea ni... aku pn tgh cr idea2 bernas ni

CT NORAMIZA said...

yong - ish, ingatkan ada idea tadi, x pa, aku tgh perah ni, mana tau titisan2 akhir dpt gak idea :)

yong said...

hang citerla pasal hang pi shopping ka, opis hang ka...anak hang ka...mr shaiful ke... pasal gobok hang yg dh clear...pasal umah hang ka...pasal kg hang ke....

CT NORAMIZA said...

yong - ish ish ish, shopping? org lain pun shopping, ofis nak cerita apa, nnt aku cerita pasai kucing gebu aku aka rifqy :)

honeylanz said...

hmm.. has dpt idea. cite pasal skill photographer.. pic² yg CT snap.. pastu describe.. ok?

CT NORAMIZA said...

has - mmm menarik gak tu, kalau x cun, means ct gaklah yg dipergelakkan :) heheheh...ok ok

Nurhayati said...

bila time takde idea tu kan.. mmg ape pun tak leh pikirkan.. sama la cam yati.. yati kalau takde idea, biarkan aje blog tu bersawang.. hahaha..gi melawat blog kekawan je.. :p

tak membantu langsung haha

CT NORAMIZA said...

yati - heheheh x pe, at least ada org yg sekapala gak :)