Friday, November 13, 2009

huarggghhhhhh...

aku tgh boring. boring yg sgt gila. ari ahad mr shaifull ada course kat melaka. sampai khamis, tinggallah aku ngan rifqy, nasib baik adik ada nak temankan kami, kalau x, berdua2an ja lah aku ngan rifqy.

jadual aku sampai dec rasa mcm dah full gila, rasa mcm yb pun ada. heheheh...

15 nov - ikut mr shaifull p tournament bowling, tu pun kalau rajin, tp kesian rifqy lak kalau melangut kat umah (aku rasa mcm baru ari tu ja office dia buat tournament bowling gak, biaq betoi)

21 nov - adik balik kangaq

22 nov - wedding kalaivani kat dewan tun dr siti hasmah

23 nov - ambik baju kat tailor

27 nov - raya haji

29 nov - mak ayah aku mai kl

4 dec - p batu pahat

5 dec - wedding cousin aku

5 dec - tdoq kat melaka, mak aku teringin nak jalan2 kat sana :)

6 dec - balik kl

8 dec - maybe mak ayah balik

25 dec - balik kuching

rasa cam penuh plak date2 tu, maybe aku rasa penuh sbb berturut2 kan? huargghhhh boringlah, byk xtvt byk duit keluaq (bak kata willie. heheheh...

8 comments:

juedaniel said...

aktiviti penuh mmg ok la kan, tidakla boring. tapi bab duit keluaq tu yg boring huhu

honeylanz said...

huh..dah penuh sampai ke hjg thn tuh...

zailamohamad said...

Akak, 21-22hb ni Pureen buat warehouse sale!!

KV said...

padatnya jadual!

CT NORAMIZA said...

juedaniel - ha kalau dah tau camtu, x kan x huluq kat mak angkat ni :)

CT NORAMIZA said...

has - tu lah pasal, err bukan takat hujung thn, terbabas sampai januari sebenarnya :)

CT NORAMIZA said...

zaila - pureen? ala, akak bukannya ada baby :)

CT NORAMIZA said...

KV - padat, meletihkan gak tu :)