Tuesday, November 17, 2009

n3 x bergambar

bosan gila, mr shaifull ada course kat melaka, khamis baru balik, yg aku heran, tiap kali dia kena g kursus, mesti sampai khamis ja, apa ni, ofis dia ada buat family planning ke utk setiap staff, asal khamis je balik asal khamis je balik, x pahamlah.

ari ahad ikut dia tournament bowling kat sunway pyramid, best. tp org2 **K ramai gak yg terer2. lepas abis ja tournament tu, mr shaifull terus ke melaka, aku lak balik rumah ber3 ngan adik. bab ni aku terer gila, selalunya aku ikut kiri ikut kanan, pastu ikut suka, tp kali ni, tah apa virus masuk dlm otak aku, blh plak aku follow exactly jalan yg aku dtg tu, sila bg tepukan yg gemuruh utk aku.

gambaq x blh nak update lg, sedangkan payung pun aku boleh tertinggal dlm keta hari ni, inikan plak USB cable tu, padahal payung tu dah letak kat tempat kaki tempat duduk belakang, tp takkkkkk jugak ambik, yg aku ambik handbag. nasib baiklah handbag tu semua org galas kan, barulah aku rasa nak capai handbag, kalau tak, sama gaklah nasib handbag tu ngan si payung tu.

tgklah kalau rajin, masa lunch hour nnt aku gagahi p ambik usb cable tu kat dlm keta, dahlah parking jauhnya 3 batu dr office, kalau murah oklah jugak, ni x, RM15 per entry, merasalah bayaq RM60 utk 4 hari mr shaifull x dak kat umah ni. nasib baik bukan duit aku, kalau duit aku, mau aku cuti direct isnin selasa rabu khamis, pastu nak balik kuching nnt, aku ambik mc, boleh gitu???

2 comments:

Zura Hasan said...

hahahah...bagus la cmtu,company abg buat family planning tu...balik jer khamis tu,kira mlm dh ada aktiviti...muahahahahah.........

CT NORAMIZA said...

zura - aipp kalau sempat malam x pa, kalau x sempat mlm eee atuttt :) wargahkahakhaka...