Friday, November 6, 2009

Love Is In D'Hair!

i fall in love with this!



apa ni???



shampoo la, kan aku dah cakap ari tu, rambut aku di bahagian depan mengalahkan rambut dlm iklan 'masih terpacaklah'! aku pun x tau apa masalah dia sebenaqnya, tp dah mcm2 cara yg aku buat, guna, masih x berkesan, so ari tu masa jalan2 kat MV, aku terpandang 1 booth ni, d'hair shop, dia jual semua benda utk rambut.

being me yg dah try mcm2 cara tp still mcm tu gak, aku malas nak beli mask, serum dia one set, so aku kata nak try shampoo saja, manalah tau, 'masih terpacak' lg, so x lah rasa marah sgt nnt kan. sekali bila guna ja shampoo ni, rambut aku jadi lembut, senang diurus, bestttt, nak2 lg aku yg pakai tudung tiap2 hari (p ofis) ni.

harganya oklah, worth it dgn dia punya effect tu, lps ni aku nak try serum n mask dia plaklah, utk sapa2 yg ada prob seangkatan dgn aku, apa tunggu lg, kawan2 x nak try ke???

12 comments:

honeylanz said...

pas ni rambut lembut beralun la yea? kn try gak nih ;) mine is kejung aja :p

Wanniey said...

Kak M bukan guna Bodyshop ker???? da tukar lg ker??? isk isk isk... nk tnyer.. shmpoo kat Sungei wang tu.. kenapa dier jual murah dr pasaran eh??? tiruan ker????

CT NORAMIZA said...

has - of coz (tiru iklan potong potong potong) :) kalau gitu, silalah cuba has, jom sama2 lembutkan rambut

CT NORAMIZA said...

Wanniey - hehehhe..yg bodyshop ari tu, kejung la dik rambut ai :) apa maksud murah dr pasaran, ni bukan pasaran gelaplah ekekeke..murah 3 hengget dr shampoo bodyshop ari tu

Wanniey said...

shampoo yg diorg jual kat sg. wang.. ada jenama yg t'kenal macam Redken, Shiseido Professional ISO, Schwarzkopf etc. tp dier jual 50% lebih murah... kenapa eh??? ble tnyer diorg kata stok lama tp bile tgk mfg date 02/09.. tak la old stock sgt nama nyer..

zailamohamad said...

zaila pakai shampoo head & shoulder je..xberani nk try brand lain;P

ME said...

kat mana beli ni yek .. me pun ada prob yg sama .. bila buka tudung jer rambut depan tak nak ikut disikat. Dah mcm2 yg saloon suggest me try ..

CT NORAMIZA said...

wanniey - entah, akak x tau plak, maybe yg tiruan kot :) x tulennn banggg eh salah, dikkk

CT NORAMIZA said...

zaila - kalau rambut dah ok x pe dik, ni rambut bergerigi je kat dpn tu, susahhhhhh

CT NORAMIZA said...

ME - cuba yg ni lah plak, samalah kita, dah mcm2 try, beli kat midvalley, booth dia berhadapan ngan butik giordano, cuba tau! :)

@Z said...

ada botol kecik tak nak test pakai dulu kang tak mujarab kang makin gugur rambut aku ni..eh untuk rambut gugur boleh pakai gak ke?

CT NORAMIZA said...

az - utk rambut gugur botol kaler lain plak rasanya, ni utk rambut kejung mcm aku, tp kalau beli shampoo ni, kalau nak serum sekali, dia blh bg 15% diskaun, mask dia pun murah ja az kalau beli shampoo ni sekali :) trylah