Thursday, November 5, 2009

xtvt bersama keluarga

heheh...bz dgn keja ofis (mcmlahhhh), bz dgn keja umah, tp xtvt dgn keluarga mesti diutamakan tau, tambah2 lg, 31 okt ari tu, HARI KANAK-KANAK. so nak gembirakan hati kanak2, kenalah berjalan2 ye. ;p



mana yg lebih happy, kanak2 itukah, mommy itukah?

keluar jalan2, mana boleh masak kat umah kan, membazir masa, so lunch saja di sini, duit pun lbh berkat sbb belanja ahli keluarga :) heheheh..



teruskan misi, sian aku, org lain dah ada 30 handbag dlm 1 masa, tp aku plak, 1 hbag pakai sampai reput, boleh camtu??? adik aku kata, mak lg byk handbag dr aku, waaa...mrs shaifull, sila ukur baju di badan sendiri (ha lah ha lah, bila masa plak aku ukur baju aku kat badan syani?) oppss ampunkan saya, syani yg comel. err kat blog aku hangpa x akan jumpa segala LV, PRADA, GUCCI, BALLY ye puan2 :) aku punya level takat2 yg bawah2 sajork. so sila berpuas hati dgn apa yg ada.





teman setia aku, yg kat atas ni x berapa nak setia, kalau ada kt kl, setia, kalau kat perlis, nk setia mcm mana kan?



sila abaikan keghairahan nafsu aku mengedit gambar ye.



mr & mrs shaifull sibuk cari cd utk exercise kononnnn. kat umah tu, paula abdul asyikkkk la dok menari sorang2, punya tamak, nak p cari lg yg lain, tp x jadi beli pun, sbb aku rasa aku lbh berminat ngan cd yg ada kat semua house ari tu, senang sket step dia, "step by step ohhh baby gonna get to u girl" ewahhhh.

bila dah penat tawaf sana sini, baliklahhh, tu pun adik asyik dok komplen kaki dia sakit, mcmlah dia pakai high heel kan?

part yg last ni kenalah letak muka org yg paling penyabar kan? tabah ja tunggu mommy & ayah. :)

16 comments:

honeylanz said...

mmg tabah je muka anak tggu mama & abah abis memilih.. x huhahuha lak dia ye..

nanadanny said...

ish, Hari Kanak-Kanak kaaa??? awat aku x tau...wakaka

kitorang mkn angin kt putrajaya je, biasa la ongkos nipis tengah2 bulan nieh...hahaha

Willie a.k.a Reptoz said...

Kalau bab jalan jalan, bukan kanak kanak sahaja yg seronok. Mak Bapak dia lagi suka. Ahaks!

Sayang sekali , Domino pizza takder di sarawak.

CT NORAMIZA said...

has - mmg dia seorang anak yg tabah :) wargahkakaha ok lak mood dia ari tu has

CT NORAMIZA said...

nanadanny - heheh aku tau pun sbb krill sinar fm yg bgtau :)

CT NORAMIZA said...

willie - nnt kalau dtg kl, cubalah, kat midvalley, besttt :)

AkuPunyaCerita said...

aku pun tak tau gak hari kanak2 tu...huhuu
ct, hg pun dgq sinar ka? aku ingatkan aku sorang ja suka tukaq ch pi sinar dr era tu, merapu byk dah skrg ni. aku suka sgt sinar bila time lagu2 rock 80an 90an... hahaha. Dengaq radio pun ikut umuq gak ka ha?

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

rembat hbeg tak kat cnk tue .. rambang mata kalau dah msk dlm tue ... ;-)

bukhairiah said...

patot hr kanak2 sdunia, anak2 tue,bebas blari2..npe dok stroller..hehehehe kita tau npe...

zailamohamad said...

Akak, Zaila faham..semangat nak menjadi editor tak bertauliah tu tinggi lagi kan??;P

CT NORAMIZA said...

along - hari kanak2 :) aku pun layan sinar gak, tp kalau dah lagu2 aku sendiri pun x lahir lg, aku tune ke radio lain plak :) tp kalau ari sabtu, mmg aku punya lah dr kul 9-12 tgh, besttt layan.

err aku rasa org2 muda mcm kita mmg dengaq sinar kot, kalau klinda dia layan ritma :) hehehehe

CT NORAMIZA said...

diana - biarlah rahsia.. :) hehehhe..

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - rifqy pun rela duduk dlm tu, kalau dia berjalan sendiri, mesti mlm tu nak kena urut betis dia plak :)

CT NORAMIZA said...

zaila - mestilah, asyik nak edit gambar ja la ni :)

yanz said...

bagusnya kanak-kanak tu nk dok dlm stroller...hheheh...kalu anak aku, masa umur rifqie tu, jgn harapla nk dok dlm tu dh...tp skrg ni gatai plk, mintak nk dok dlm tu...hahhaha...aku dh simpan dlm stor dh...
hari kanak-kanak setiap sabtu terakhir oktober kan..x silap aku laa...
weh, sinar mmg best laa, channel lain malas dh nk dgr, merapu je lebih...lebih2 lagi Era tuu...

julia, kt putrajaya pon mcm2 ada kan, setiap minggu ketiga sabtu/ahad mesti aku p kt dpn masjid tu, Laman Seni Putrajaya...mcm2 ada....

CT NORAMIZA said...

yarn - ya ka, aku baru tau ja bila hang bgtau tiap2 sabtu terakhir :) heheh jgn marah arrr

:) wargahakhakaka dah tua rupanya kita bila yarn kata radio lain merapu je lebih, dulu2 radio yg merapu tu lah yg paling kita suka..

yarn jadi duta putrajaya lah senang sket