Saturday, November 7, 2009

tarik nafasss, senang diriiiiiii, jom baca ni






kawan2 buat apa lak masa weekend ni??

4 comments:

honeylanz said...

selamat membaca. has lak, sabtu keje half, tunggu org dtg baiki dapur then lepak dirumah. ahad lak ada kenduri kawin, mlm nye ada konsert tadika AC ;)

yanz said...

best ke baca cleo ni? aku x penah bli pun..heheheh...
ct, aku blk mlaka, skrg ni bz uruskan adik nk kawin bulan 2 nanti...hehhehe..
next week lak ada kenduri kawin kt puspanitapuri...tiap2 minggu bz, tak dok kt umah..

CT NORAMIZA said...

has - bestnya has, dah dpt pegi konsert AC, me, kena tunggu lg :)

CT NORAMIZA said...

yarn - best kalau hg duduk kat tempat aku yarn, aku sampai dah x reti nak buat apa lg, nak hadap internet pun dah muak, belilah segala magazines yg ada kat mamak tu, asalkan aku x melanguk saja kat tempat, boring2 baca kat ofis, aku bawak balik umah, buat koleksi :) hehehe...