Tuesday, November 17, 2009

mana yg lebih ok dgn aku?

yg ni kah?





ataupun aku perlu setia pada yg satu ni???





ataupun aku blh guna yg bercorak camni? tlg bg pendapat ye kawan2, tudung mana yg lbh ok dgn aku. saja je tgh boring ni, nak jugak tanya pendapat kawan2 semua. selamat beramal, chewahhhh skema ayat serupa hapa lg.


44 comments:

honeylanz said...

3-3 ok..tp suka tgk yg 1st..ceria aja..

bukhairiah said...

y 1st lg ok kot ngan bentuk muka ct..br ada transformasi...chewah...

bukhairiah said...

rifqi tu nk wt peace ke?huhuhu

CT NORAMIZA said...

has - o means saya kena pakai kaler yg ceria, ke tudung tu ok ngan saya? errr a lil bit confuse kat situ :)

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - o ye ke transform ye cmtu? heheheh.. tenkiu tenkiu

errr rifqy mmg buat peace camtu, kalau x peace gak, dia lempang je kot :)

AiNeRzA said...

Yg 1...jenis tudung macam tu lagi sesuai dgn bentuk muka akak...warna rasanya x kisah...sebab dah putih melepak dah...hihihi...

maslinamansor said...

ske yg first nyer....

CiK By said...

1st sebab nampak kemudaan..hiks~ =D

erlyda said...

yang color pepel tu kot ;p

erlyda said...

opsss bhs pasarr pulak terkeluar..purple la..kang akak igt saya mencaruts plak *pepek* hahahaha

KV said...

3-3 ok, tp yg first tu comel. Haha

norhaizan said...

ketiga2 nampak cun..tapi yg 1st nampak lain sket..

CT NORAMIZA said...

ainerza - ish ni yg confuse ni, mr shaifull cakap mcm tudung indon, tp kawan2 lak kata yg tu lg ok, jap nak duduk bertafakur :)

CT NORAMIZA said...

mas - yg first gak, heheheh susahnya nak buat keputusan :)

CT NORAMIZA said...

cik by - dan2 tu rasa ketuaan hari ni sbb pakai mcm yg no 2 :( huhuhuuuuuu...lari pegi batu blah lah camni heheheh

CT NORAMIZA said...

erlyda - hish budak ni, dah tau x nak carut, yg pegi tulis pepek gak tu naper? eh tercarut sekali lak :) heheheh

CT NORAMIZA said...

KV - ok, tenkiu, nak kena pk masak2 ni :)

CT NORAMIZA said...

norhaizan - hehehe kalau dah nampak lain tu, kenalah stay ngan tudung tu je kan? :)

AiNeRzA said...

Ala...kak miza...jgn cari 'awning' yang tebal...cari yang nipis...murah2 jer ha kat Jln TAR tu...nak yg berkualiti pun ader jugak...hihihihihi....

CT NORAMIZA said...

ainerza - ha lah, akak rasa pun camtu gak, akak x blh pakai yg awning tebal, mmg x elok, thanks ye :)

AiNeRzA said...

sambung lagi ni...hihihihi...tapi kena pilih betul2...kang terkelepek la...jahit kat tepi berkedut-kedut la...'awning' kemek la...muka x ikut saiz la...sekarang dah ramai yg pandai jahit tudung macam ni...so...hati-hati bila membeli...yihhhaaaaa

Nurhayati said...

vote yang 1st.. sangat gojes..
yeyyy

yasmine said...

1st..hang nampak comey..n motherly...

yong said...

aku pn suka yg first..nampak hang sweet sgt n muda sekali... sesuai...muka pn nampak cam muka org baik2 jer...(lari)... kalu yang no 2 pn ok gak...nampak biasa je...yg no 3 tu nampak muka hang mcm mak tiri....hehehe.. cam nk mkn org je...lariiiiii......

Zura Hasan said...

kak...yg first tu nmpk cantik dgn muka akak...bawal kan dh besa sgt...
mr shaifull kata nmpk mcm indon?..hehehe..asben zura pun x suka zura pakai camtu,sama la dia kata,mcm indon....tp kan ke byk pilihan pattern dia...kita bolh gak angkat sana,belit sini kan...tp akak ok,sbb tak pakai spek...zura pakai spek,nmpk kembang semangkuk plak mukaku itu...hehehe...

CT NORAMIZA said...

ainerza - ha betoi tu, mmg awning dia x cantek kalau yg murah, tudung ni 'ihsan' dr mak, dia beli kat butik ilham bonda kat kangaq, blh tempah ikut baju kat situ, chewahhh promote plak butik tu :)

CT NORAMIZA said...

yati - gorjeskah??? :) wargahkahakah

CT NORAMIZA said...

yasmine - hehehe motherly??

CT NORAMIZA said...

yong - ish ni yg aku rasa nak marah org tiba2 ni, sementelah aku tgh pakai tudung yg type 2 tu, ish inaaaaaaaaaaaaaaaa (perambat ngan kayu)

CT NORAMIZA said...

zura - akak ni serba boleh, pakai spek pun boleh x pakai spek pun boleh :) hehehehe

zura, ada jenis2 awning gak yg akak x blh pakai, kalau awning besaq tu mcm indon kot, ni awning kecik sket oklah kot kan?

yong said...

aku tau hang mesti marah...sebelum hang perambat aku dh menyorok bwh meja..warkakahhh...aku rasa muka hang kalu x pakai spec comel la...babyface(amik ati ni)...

tudung yg 1st tu mcm kwn hang ckp tu kena pandai cari awning...kalu boleh try dulu kat kedai kdg2 kita nampak tudung tu ok...tp bila kita pakai x sesuai...

atty's said...

yang 1st ar..

CT NORAMIZA said...

yong - ha lah ha lah, aku cari yg sesuailah, eleh, aku tau nak kutuklah tu, tp x sampai hati plak, :( huhuhuuuu

CT NORAMIZA said...

atty - kty, semua vote yg first, kot2 teknik mengambil gambar kot :)

yong said...

hehehe...jgn la marah ct.... makin u marah makin cute...hehehe

zailamohamad said...

suka yg kedua, akak muka putih melepak..pakai apa pon cantik!!!

CT NORAMIZA said...

yong - x kira nak marah gak :p bluekkkkk...

CT NORAMIZA said...

zaila - zaila terpengaruh ngan baju tu, sbb dia suka baju tu, tu sbb dia suka gak tudung tu, akak dah tau :) heheheh

@Z said...

aku rasa ko sesuai je tudung bercorak atau tak sbb muka ko tak tembam pastu bujur.. cam aku ni kalau pakai tudung bercorak dah serupa ko pakaikan tudung kat bola sepak.. kaler pun rasanya semua sesuai sbb ko putih.. cewah pandai je aku komen org padahal aku ni jenis hentam je kaler, corak atau pesen selagi aku berkenan ahahahaha

CT NORAMIZA said...

az - kita serupaaaa aku pun gitu az, main hentam ja, sampai sekali sekala kena hentam, baru reti nak ubah :( huhuhuuu

Anonymous said...

ct yg first tu lawa mmg nampak hang ngan rifqy cam adik n kakak, tapi awat en. shay tak suka, dia mmg cam asri aku pakai tudung tu dia tak mau jln ngan aku, dia kata cam indon...tapi aku sukalah sbb mmg comey, ct sowy aku tak reply pasai kek, adik aku bz anak dia masuk ward kena dhirea, last week dia pun dok sakit nak bersalin n dah bersalin pun pagi tadi baby boy (19/11/2009), aku pun baru lepas kena masuk air kat pakar puteri alor setar dpt mc dua ari, ari ni baru masuk ofis, ct kat kl tgh sale apa skrang, aku plan nak balik kl petang ni lau ada sale lah

CT NORAMIZA said...

nurul - lusa dah start mega sale, mmg sale gila lah, ambiklah cuti, jom p shopping sama2, rindu sgt kat hang. nurul tiba2 aku rasa nak nangeh, tp nak nangeh ngan hang, my shoulder to cry on...aku dah nangeh...

CT NORAMIZA said...

nurul, bukan adik ngan kakaklah, tp adik n abang :) heheheheh..matila kena maki dlm hati ngan org lepas ni

CT NORAMIZA said...

nurul, awat hang jadi mcm aku dulu, kena masuk air masa pregnant, nurul, rindu sgt kat hang...