Tuesday, November 3, 2009

photoscape

bila x reti, kenalah sedaq diri, letaklah seketoi2 gambar kat blog. tp bila dah RETI, silalah bermegah2 dgn kelebihan diri yg x seberapa itu. hehehe..jgn tiru cara aku ni tau, salah di sisi agama, mana boleh bermegah2kan, lg plak nak menunjuk2 kat orang, lagilahhhh x boleh.

heheheh...kalau rasa x reti mcm aku, dan rasa2 nak buat apa yg aku buat ni, silalah ke sini. thanks zaila. akak dah pandai sket :)



kita up lg



ok enough, nnt org kata nak menunjuk riak plak kan, yg penting hangpa dah tau aku reti buat benda ni kan? :) heheheh errrr tu bukan riak gak ke?

18 comments:

bukhairiah said...

kene blajar nie

erlyda said...

yess photoscape mmg berguna bago orang yang butaa it xreti guna adobe photoshop mcm saya ni

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - heheh jom belajar cepat, sblm ketinggalan ketapi :)

CT NORAMIZA said...

erlyda - err tu ayat bgtau ke ayat perli akak, nak kena budak ni :)

Nurhayati said...

nak blajar jugakkk
sila ajar saya cikgu!!

ME said...

photoscape ni mmg best ..sejak dpt photoscape asyik nak main gambar jer

CT NORAMIZA said...

yati - murid2, sila ke link yg saya dah tepek kat atas tu :)

CT NORAMIZA said...

ME - fuyooo siap main gambar lg, hehehehe :) addict ke

honeylanz said...

senangkan guna photoscape nih

Willie a.k.a Reptoz said...

Best eh

zailamohamad said...

waaahhh..sudah tere kamu ya;)

atty's said...

ps mmg besh ..
tapi kdg suka tgk gambar seketul2..puas..skit...heheehehe..

CiK By said...

senang guna ni..kalau malas memang guna ni je =P

CT NORAMIZA said...

has - utk beginner mcm ai oklah kot :) heheheh

CT NORAMIZA said...

willie - aok!

CT NORAMIZA said...

zaila - ya cikgu :)

CT NORAMIZA said...

atty - x pe kak, nnt saya letak gambaq seketoi2 gak utk kepuasan akak :)

CT NORAMIZA said...

cik by - huhuhuuu...adakah aku pemalas? :)