Wednesday, November 4, 2009

transfomasi almari, rak kasut, diri sendiri, akaun simpanan dan jugak cuti rehat

fuhhh berderet2 aku punya azam, bukan thn baru, tp azam yg aku buat utk diri sendiri. x semestinya nak tunggu new year ja baru blh create azam kan.

utk rak kasut tu, smlm aku dah buang beberapa kasut dr rak kasut kat umah tu yg bg aku dah menyemakkan mata aku, x taulah pg ni dah sampai ke tong sampah ke belum plastik tu, kalau x sampai gak ke tong sampah, means petang ni aku kena buat 'delivery service' sendiri lah.

itu blm aku kelebek almari aku lg, bukan setakat kalau org tgk, aku sendiri tgk pun dah x lalu. dgn tudung2, dgn baju2 yg x muat, dgn seluar2 yg dah bertukar saiz dlm erti kata lain 'mengecik' (bukan aku membesar tau), semua tu menyemak dlm almari aku. ari tu aku ada buat blog utk let go barang2 yg terpakai dan x pakai lg, tp aku gatal p beli mcmkan badan masih seperti dulu :(

ok, oleh sbb bukak blog lg 1 bukan tindakan bijak utk aku nak lelong baju2 tu semua, aku rasa aku nak tempek kat sini ja lah. tp kali ni mmg betul2 harga lelong. harga yg mmg aku nak buat wardrobe clearance, asalkan aku dpt bg kat org benda tu, aku dah rasa lega, sbb nak kosongkan almari aku, biaq sampai aku sendiri dah x dak baju nak pakai :)



aku nak jual dgn harga RM10 termasuk pos.



ni pun harga sama, walaupun x penah pakai sekalipun. RM10 termasuk pos.



ni pun sama gak. aku betul2 desperate nak clearkan gobok aku.

23 comments:

bukhairiah said...

saiz bj itam?

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - fits for M/L. x lah gabak sgt :)

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

ok apa side bizzness nieh ;-)

zailamohamad said...

alaaa..mesti zaila xmuat;P

CT NORAMIZA said...

diana - ni bukan sbb nak duit, tp sbb desperate nak clearkan gobok :( huhuhuu...

CT NORAMIZA said...

zaila - semua tu size M dik, cuma yg atas sekali tu je fits M & L

bukhairiah said...

ada tali x y bj first tu

yong said...

ya ampunnnn hang berjualan pulak...bagus2...tp xder saiz aku kot....hehehe

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - x de tali lah yang :)

yong said...

lg satu ... bukan biaq hang xdak baju...tp boleh hang beli baju baru...betul tak...

bukhairiah said...

okeh, nk y bj kaler ijo n kelabu tu...

bukhairiah said...

camno kaedah2 penjualan dr WTML

honeylanz said...

samala kita..too desperate nk clear kan gobok nih sbb nk masukkan new stock 2010! hahahah aci?

CT NORAMIZA said...

ina - heheheeh betoi la tu (jawab sambil tutup muka ngan kain

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - x de kaedah2 yg sulit, just bg email, ct bg no akaun, esok ct pos :)

CT NORAMIZA said...

has - hehehe...aci kat india :)

bukhairiah said...

ops..tukau2...bj y first n 2nd...
nie emeil: bukhairiah@yahoo.com

bukhairiah said...

nie, klo pkai nie cantek mcm erra fazira la ek...kekekek gurau ;)
sekadar mmeriahkan jualan mega...

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - napa nak cantek mcm erra fazira, awak x cantek ke? :) cantek mcm mrs bubu lah :)

bukhairiah said...

halamak..kombang punggung jap...

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - hehhehehe sempat lg tu

Nurhayati said...

nampak gaya kena wat wardrobe besar ni kan.. pastu bertambah lagi le byk la brg kan.. yati kemas wardrobe, rasa cam dah byk tolak tepi, tapi still semak lagi.. uwarghhh

CT NORAMIZA said...

yati - jom kita kemas sama2 :)