Tuesday, November 3, 2009

tahniah untuk dny & jarn

alhamdulillah, my bff dah selamat delivered baby boy, 2.8kg, 1.30 am. lama gila tunggu, akhirnya dah nak masuk thn ke 6 kawen, dpt gak sorang baby, tahniah aku ucapkan utk dny & jarn. semoga dgn kehadiran baby ni, hangpa 2 org akan lbh dan bertambah happy.

gambaq baby aku x dpt lg, nnt kalau dpt, aku tempek kat sini, bg aku special sgt, sbb ni kawan baik aku sgt2. aku doakan baby n dny sihat walafiat walaupun caesar. dan dny cepat2 recover tau! :)

10 comments:

Anonymous said...

congrat...congrat....aku dpt mesej hang, satgi lunch aku nak p ngan asri baru sat2 ni tipon dny, dia pun tak dan tgk bb..nanti lau dpt amik gambar aku anta kat hang utk letak kat blog ok....lagi satu lupa plak patut utk n3 sblm ni, antara xtvt bulan nov yg perlu diingat ialah membeli hadiah yg sgt 'mewah' untuk aku tau,kan ari jadi aku...ehehheheh (selain memeras ugut suami, peras ugut hang boleh dak?) ct sape nak kawin? staff dato' kvs ke?

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

congrats pada kwn CT .. rezekie mereka berdua tue ;-)

Willie a.k.a Reptoz said...

Tahniah pada ur friend. Caesar? Ouch! Sakit ya. Harap nya sembuh ngan cepat.

yong said...

tahniah dny...ct kim salam kat dny ya...dh lama aku x jumpa dia...aku harap dny cepat sembuh...nt bb leh kawan ngan rifqy kan...dny keje mana la ni ct...kalu hosp pjaya aku leh p tgk...kalu kt lain aku x berani nk drive...heheh..penakut skit..

Zura Hasan said...

congrats pd kak dny...zura kenai dak kak?budak smkap gak ka?
ermm..lama jugk noo dia tunggu bb nie...zura kena usaha lg keras lg la ni..hahaha...

CT NORAMIZA said...

nurul - lor, betoi punya pelupa lah, ada ka aku p sent sms kat hang lg sekali baru sat2 bgtau pasai dny tu, ya ka aku dah bgtau semalam, errr ke??

hahhh?? hadiah, ok, nnt aku bg hadiah mahal kat hang, tp aku kan pelupa, x kan hang nak marah kot kan, dah sah2 aku ada penyakit pelupa :) heheheh..

CT NORAMIZA said...

diana - ok, thanks, mmg rezeki kan, 6 thn tu.

CT NORAMIZA said...

willie - dia x penah sakit sblm ni, i mean sakit yg kritikal, her husband 'sms'ed me this morning, he's so worried about her, i told him, stay calm n keep on praying.

CT NORAMIZA said...

ina - dia plan nak bersalin kat mahsuri, monthly check up pun kat sana, tp kena tolak ke sultanah bahiyah sbb hi bp, kena caesar. insya-allah nnt aku sampaikan salam kat dia.

CT NORAMIZA said...

zura - mesti kenai punyalah, kalau zura kenai akak, mesti zura kenai dia, sbb akak x penah berenggang ngan dia dulu, 1 besaqqq 1 kecikkk tu lah kami :)

zura, kena sabaq tau, akak pun tunggu dkt 5 thn lebih baru dpt :) jgn tension2 ok