Saturday, November 21, 2009

play more learn more

letih mcm mana pun, penat mcm mana pun, anak tetap kena layan ya tuan2 & puan2.



mr shaifull bawak anak p garden, tu pun da puas budak tu berzikir kat telinga dia rasanya 'nak men bal' (nak main ball), p main best2, balik masam ja, tp masam tu gaklah yg aku cium, sedapppp, mana nak dpt masam tp sedap camtu :) heheheh





dah senja, jom balik!



balik umah, habis sekotak milo, rifqy rifqy

9 comments:

honeylanz said...

susah nk ke taman skrg..hujan aja..

Zura Hasan said...

xtvt camtu secara x lgsg dpt mengeratkan lg hubungan somi isteri dan anak2,kan...

erkkk..kak...yg masam tp sedap dicium tu anak eh ke bapak eh...? wakakakaka......

jgn mare,senda pg sabtu...boring nie....kat umh sengsorg...cik abe keje....

mamayone said...

ct, aku pun rindu kat hang...rifqy sangat monyeng.....aku dah create blog baru ct sbb dah lupa dah blog yg lama tu, hang ajar aku camne nak bagi lawa n decorate cam blog hang tau...aku ingat nak p perlis dlm awal bulan 12 ni, bleh jumpa dny sekali n p umah mak n ayah hang nak jemput p kenduri adik aku kat taiping 26 dec ni, hang sah2lah berkrismas kat kuching kan...p melawat tak kawan lama aku (kuang..kuang...kuang...) p lah ct nanti boleh kita gelak guling sama2

CT NORAMIZA said...

has - hehehe tunggu nnt x ujan pegi tau :)

CT NORAMIZA said...

zura - hehehehe dua2 sedap :)

CT NORAMIZA said...

nurul - ala, sorry sgt2 nurul, kalau x mmg aku nak sgt p kenduri adik hang tu, tp apa blh buat, kalau nak delay lg, takut shaifull mare hehehe.. sorry nurul. nurul, mak ayah aku nak mai kl ahad lepas raya haji ni, sbb 5/12 tu cousin aku kawen kat johor. depa ada kat perlis lbh kurang dlm 9/10 dec. nurul, p lah 12/12, cousin aku buat majlis kat sana plak, p umah mak aku, nnt hang p lah sekali kenduri tu :)

Anonymous said...

testing 123

klynda

Anonymous said...

haaaaaa bleh dah..geram sungguh..komputer cap ayam ka apa pun tak tau..nak komen kat blog org lain pun x bleh...nak marah dah haku nie...titi, lama x sembang..pi mana???

kak lynda

CT NORAMIZA said...

klinda - waaaaaaaa ofis dah block 'tempat lepak' kita tu klinda, bodo sungguhlah, dahlah fb pun x blh, mmg x blh nak sembang dah la ni :(