Thursday, November 5, 2009

tanah runtuh di jln rawang-selayang

no no no, aku bukan nak letak gambaq sekitar kawasan tanah yg runtuh tu. apa yg aku nak bgtau kat sini kesan dr tanah runtuh tu, PLUS punya statistik pengguna lebuhraya dia utk 2 3 hari ni, naik mendadak gaklah aku rasa.

apa x nya, aku yg balik 4.30 ni pun, boleh rasa 'bahang' dek kerana tanah runtuh tu. pagi pun sama, petang pun sama, jam. huhhh ingatkan ikut jalan berbayaq, senanglah hati, rupanya x, bila ada kejadian mcm ni, berpusu2 lah org nak guna highway. huhuhuu....



utk kepuasan kty, aku letak gambaq seketoi2ye kak :)



PLUS bersyukur, aku rasa nak tersungkur kalau hari2 mcm ni..

8 comments:

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

hari nie dah bukak kan jln yg tanah runtuh tue kalau x silap...

CT NORAMIZA said...

diana - kalau ikutkan, 2nd day tu dah bukak, tp org still ikut highway gak, maybe sbb nak cepat kot :)

honeylanz said...

yeke..x baca paper lak

CT NORAMIZA said...

has - ya allah, nasib baik bukan gempa bumi, kalau x, x taulah nak cakap apa lg :)

Nurhayati said...

yati hari2 menempuh jam..tak kira la ada tanah runtuh ke tak uwarggghhhh stress stress

CT NORAMIZA said...

yati - heheheh lawaklah ayat tu, x kira ada tanah runtuh ke x, mmg stress kan? :) tp kan yati, alah bisa tegal biasakan?

ME said...

itulah akibatnya kalau manusia memikirkan poket sendiri .. kalau tak silap kws tu sepatutnya forest reserve .. tp bhg dalam tu dah di teroka mcm nak rak

CT NORAMIZA said...

ME - rasanya ada nak buat kondo kat situkan? in progress kot kalau x salah