Sunday, December 13, 2009

ELLE

aku berkenan ngan 1 kasut ni, agak2 yg mana suit me most?



yg mcm ni ke, yg ada tali lg cantek? :)

33 comments:

zailamohamad said...

Saya rasa yang ada tali tu lagi cantiks!!
semalam g MV masuk butik Elle, naik rambang mata tengok sale kan..Akak, nanti jom kita keluar shopping sesama ya nak tak??^__^

Wanniey said...

yups.. yg ada tali tu lg cantek...

Wanniey said...
This comment has been removed by the author.
Wanniey said...
This comment has been removed by the author.
Wanniey said...
This comment has been removed by the author.
erlyda said...

dua2 cantik! tp klau sy , lebih suka xder tali tu kot lg senang =)

KV said...

yg tali2 tu nampak mcm sheksi.

honeylanz said...

has suka yg 1st pic..x de tali..senang nk pakai..sarung je ;)

CiK By said...

sy suka takde tali..senang ;)

Nurhayati said...

2-2 cantik..
kalau gi dinner or wedding kat hotel or dewan.. cantik yg ada tali.. sbb tak yah bukak2.. kalau kat umah tak kejenuh nak bukak bila nak masuk dlm hehe

CT NORAMIZA said...

zaila - boleh aja, tp zaila kat mana? kalau kat area sogo sini, bolehlah kita pegi sama2 :)

CT NORAMIZA said...

wanniey - ok, nnt nak pk dulu :) sapa delete byk2 ni

CT NORAMIZA said...

erlyda - hehehehe budak erlyda ni sukakan kesenangan je dia, mesti nak main sarung je ni :)

CT NORAMIZA said...

KV - tali tu je la yg seksi, pemakainya seksa :)

yong said...

2-2 cantik....tp kalu ikut senang nk pakai yg xdak tali la...sarung ja terus leh jalan...hehehe.. tp kalu hang nk 2-2 laki ok....pujuk la anon hang sponsor ... heheheh

maslinamansor said...

mas ske yg ada tali... seksis you....

Anonymous said...

uihhhh ramai nya bg komen yg berbau hasutan......baik aku buat2 tak nampak je....

CT NORAMIZA said...

has - hehehe senangkan, tp kalau pakai ngan baju kurung/kebaya, mana lg cantek? :)

CT NORAMIZA said...

cik by - ha??? x de tali? mcm mana nak sarung tu dik? hehehehe...

CT NORAMIZA said...

yati - kalau gitu, masuk je lah dlm umah ngan kasut2 tu :)

CT NORAMIZA said...

yong - yg x dak tali belakang mmg senang, tp aku takut nnt aku berlari2an ngan rifqy, kasut tinggal belakang, aku dah p ke depan, haru

CT NORAMIZA said...

mas - seksis meksis :)

CT NORAMIZA said...

anon - ni nafkah tau bang, kalau abg x beli, i x pakai kasut, biar semua org tau abg x bg nafkah kasut :) heheheh...

bukhairiah said...

canteknye wehhh...y tali tue sgt cantik n sexy..tp mcm leceh plak nk pkai...y xbtali tu pon cantek gak hape

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - tu lah, dua2 pun santek, tp kalau nak pakai jalan2 tali tu lah bestkan, blh main kejar2 ngan rifqy :)

Anonymous said...

banyaklah nafkah...itu nafkah ini nafkah....guna kaki ayam lg elok apa....ala2 refleksologi gitu...

juedaniel said...

i suka yg takde tali lagi santek, simple but nice....tapi kalo beli dua2 pon apa salahnya kan encik anonnnnnn???

AiNeRzA said...

isk...rasa macam dah lama x jengah blog nih...dah rs macam ketinggalan nih...hahahha...cantik kasut...gelang kaki pun sama...ahaks

Zura Hasan said...

kak...yg ade tali la...

CT NORAMIZA said...

anon - heheheheh tu bukan nafkah ke?

CT NORAMIZA said...

juedaniel - apa kata hg belikan utk mak angkat? lg berkat :)

mana hangpa semua menghilang, mailah lawat aku kat sini, aku kesunyian, x leh masuk 'cafe lepak' kita :( huhuhuuu

CT NORAMIZA said...

ainerza - aik, org tanya kasut, dia nampak gelang kaki plak?

CT NORAMIZA said...

zura - hehehe mmglah dua2 ada tali dik oi, kalau x kat mana plak nak sarung kaki tu :)