Saturday, December 12, 2009

my, nak nom!

tajuk tu x dak kaitan pun ngan n3 ni, tp dah nak sgt title kan, letak ja lah, satgi x letak derhaka plak.

dah lama x update pasal rifqy, byk benda baru yg dia dah paham, dan makin memahami. aku harap kami dpt didik dia dan sentiasa ada di samping dia, sampailah dia dah blh berdikari, dan dah blh buat keputusan sendiri, tu doa aku.

ni port favorite rifqy, kalau rasa bosan main bol (ball), dah bosan drive keta tolak ngan kaki, dah x larat selongkaq kitchen kabinet, ni lah tempat dia relaxkan diri. muat2 ja ngan badan dia. :)







jgn tanya aku, apa motif ambik gambaq camni, aku pun x tau, ni keja dia 2 beranaklah ni, pastu siap masuk ngan lubang hidung adik lg, apa kes???

18 comments:

Zura Hasan said...

cumelnya rifqy....huhh..port baik punya tu...jgn smpai tergolek dh nnt kak oii...

honeylanz said...

comel sungguh rifqy ni...dorang suka erk kemas kan kitchen kabinet.. ntahla...kan..

Nurhayati said...

amboi rifqy port kat tangga yer..nanti ajak mummy main guling2 kat tangga tu ek hehehe

zailamohamad said...

Comelnya Rifqy, geram je tengok!!

Wanniey said...

cumelnyer org kat sebelah rifqi tu.. haha...

CT NORAMIZA said...

zura - x pa, dia pandai adjust bontot dia elok2 kat situ :) heheheh

CT NORAMIZA said...

has - mmg pun, sekarang ni dia suka selongkar tempat sudu garpu plak, dia nak susun ikut kehendak hati dia, pastu main ngan sudu garpu plastik dia

CT NORAMIZA said...

yati - jgnnnnn, nnt tergolek mommy dia dr atas, retak tangga :)

CT NORAMIZA said...

zaila - akak suka cium dia kuat2, sampai bunyi puk pak puk pak, :)

CT NORAMIZA said...

wanniey - aippp apa menggatal pagi2 ni :)

bukhairiah said...

rifqy ghupa mommy dia la..

CT NORAMIZA said...

mrs bubu - ya ka? nnt nak letak gambaq mommy dia dulu2 ok :)

yong said...

agaknya budak2 baya2 ni suka kemas dapoq kot.... konon nk tolong tp hampesss... anak aku pesen keluarkan semua brg n letak dlm sinki...tak ke geram nk mengemas balik... sabor je la...

AkuPunyaCerita said...

jaga2 sama ct, dia lepak kt tangga tu...seriau aih aku..toksah dok biaq sgt tau

CT NORAMIZA said...

yong - lor, kalau aku dah lama dah jd tarzan, dulu2 control gak, la ni x control dah suara huhuhuuu...

CT NORAMIZA said...

along - hehehe dia berani takat tu ja along, kalau nak naik sampai ataih, mmg dia tunggu aku :)

yong said...

aku mmg jadi tarzan la ... tp cik abe aku ty ari tu, tak malu ker kat jiran2 segan gk la aku...nanti buka pintu depa kt ni la empunya suara mak tarzan ...heheheh

CT NORAMIZA said...

yong - heheheh...aku dengaq org lain pun sama gak :) aku just copy paste ja lah